Izplešimo se za nazaj in za naprej!

Maša Kagao Knez in Urša Rupnik se veselita nove sezone. (Foto: Drago Videmšek)

V Studiu XXV novo sezono začenjamo s ponovno celotno zasedbo naših plesnih pedagoginj ter pestro izbiro rednih plesnih tečajev in delavnic. Po premoru se vračata tečaja moderni ples s Kajo Lin Jagodič Avguštin in sodobni ples z Mašo Kagao Knez.

Kaja Lin Jagodič Avguštin (foto: Drago Videmšek)

Nadaljujemo pa z že ustaljenim sodobnim plesom Follow the Flow pod okriljem Urše Rupnik ter s plesnimi klasi s poudarkom na zahodnoafriški kulturi – Afro fusion z Mašo Kagao Knez v obliki delavnic in rednim tečajem Afro urbanih plesov s Kristo.

Krista (foto: Drago Videmšek)

Vsaka od naših pedagoginj razvija svoj specifičen plesni slog, vsem pa je skupno, da tečajnike in tečajnice z dobro voljo in pozitivno energijo popeljejo v čarobni svet plesa.

Measure of Pleasure (foto: Marko Pigac)

V novo sezono vstopamo s polnim pogonom – Urša Rupnik z Mojco Majcen in Igorjem Sviderskim nadaljuje z reprizami predstave Measure of Pleasure; Maša Kagao Knez kot koreografinja sodeluje pri pripravi predstave Čriček in temačni občutek v SNG Nova Gorica. Vse pedagoginje pa se že veselijo ponovnega srečanja s tečajniki in tečajnicami v plesnih dvoranah, od lanske sezone dalje gostujemo v prekrasnih novih prostorih SVŠGUGL na Kardeljevi ploščadi 28 a.

(foto: Sunčan Stone)

Nadejamo se čimbolj nemotene sezone, z dvorano, polno zagretih plesalcev in plesalk, tako starih znancev in znank kot novih obrazov. Naši tečaji so namenjeni tako plesnim ljubiteljem in ljubiteljicam kakor plesnim profesionalcem in profesionalkam, več informacij pa dobite na: www.studioxxv.si. Izplešimo se za nazaj in za naprej! (vas vabi na gibanje ekipa Studia XXV)