Ivan Jarnec. Trenerji načeloma ne sodijo svojih varovancev slabo!

Ivan Jarnec in Ana Ekart plešeta skupaj skoraj šest let. (Foto: Marko Mesec)

(Lobiji, op. u.) Vedno so bili in vedno bodo. To je žal tak šport … dokler bodo sodniki trenerji in obratno, se bo to dogajalo, saj trenerji načeloma ne sodijo svojih varovancev slabo; enkrat sva za las zmagala državno, če bi pa sodnik oziroma sodnica sodil(a) svoj par na prvo mesto, bi mi2 bila druga.

Takrat sem videl, da niso vsi sodniki enaki, vendar je veliko tistih, ki zaradi jeze staršev tega nikoli ne bi naredili. Pol pa nastanejo teami in tekmovanja, na katere se bi naj šlo oziroma ne bi šlo, pol pa spet imaš dobre ali slabe rezultate (odvisno od teama). Zmeda, a ne?

… (foto: Marko Mesec)

Vsaka čast sodnikom, ki na vsako tekmo pridejo, kot da ne poznajo nikogar, in sodijo pare, kot da jih prvič vidijo. Vsem želim lepe počitnice ter se veselim prihodnjih srečanj. (razmišlja ob mojem članku o državnem prvenstvu v kombinaciji plesalec Ivan Jarnec, ki na prvenstvo ni odšel, ker naj bi bili zmagovalci oziroma vrstni red že vnaprej določeni. Se pa Ivan ob razglasitvah, ko sta z Ano Ekart mnogokrat stala na najvišji stopnički, ni nikoli razburjal, da so ju na vrh postavili lobiji, zdaj v članski kategoriji, ko je gneča za prva mesta velika, pa je že vse narobe.

S trenerjema Alenko in Brankom Bohakom, ki sta velikokrat sodila tekme, na katerih sta Ivan in Ana tudi tekmovala.

Za zdaj je par Jarnec & Ekart še na listi državne reprezentance, a vse glasnejše so govorice, da Ana išče novega partnerja, ker Ivan počasi končuje plesno kariero. Škoda še za en izgubljeni par, ampak potrpežljivosti ju trenerji pač niso naučili.)
 

View Gallery 4 Photos