Gordana Stefanovič-Erjavec ponosna. Plesalci PFC na Opusu 1 dosegli odlične uvrstitve

Goga Stefanovič-Erjavec z dvema od svojih zlatih varovank, Kajo Vajdetič in Ano Cvelfar. (Foto: fb)

Minuli vikend, 17. in 18. februarja, se je odvijalo 26. državno tekmovanje v plesnih miniaturah Opus 1 v organizaciji Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti.

Sara Praznik
Med več kot 100 sodelujočimi plesalci iz vse Slovenije, razvrščenimi po starosti v štiri kategorije (A1 , A2. B in C), so plesalci Plesnega foruma Celje dosegli odlične uvrstitve: štiri zlata priznanja v kategoriji A2 Sara Praznik (El Lapiz solo), Iza Teršek ( Isadora-Dora= Iza solo); v  kategoriji C Ana Cvelfar (She takes flowers away from leaves solo), Kaja Vajdetič (Tok, ki teče in ne laže solo);
Ana Cvelfar
Iza Teršek
dve srebrni: v kategoriji A1 Mia Jenček (Demon pomladi solo), v kat egoriji A2 Ajda Botolin in Ana Cizej (Današnji nekoč duet) in tri bronasta: v kategoriji A1 Alena Marčič (Negativ pozitiv solo), kategoriji A1 Zoja Jager in Tara Ema Žnidar (Sestri po duši duet), kategorija A2 Nana Čulk in Ana Sodja (Skrivnostne energije duet).
Kaja Vajdetič (foto: Matija Lukić)
Prejemniki zlatih priznanj iz najstarejše, C-kategorije, se avtomatično uvrstijo tudi na mednarodno tekmovanje Opus, ki bo potekalo 31. marca letos v SLG Celje. Veselimo se nagrad in sodelovanja na mednarodnem Opusu. (je umetniška vodja in mentorica Gordana Stefanovič-Erjavec za naš portal sporočila rezultate, ki so si jih njeni varovanci, člani Plesnega foruma Celje, priplesali na Opusu 1)

View Gallery 6 Photos