Fredi Novak. Ko sem sodil jaz, sta Miha Vodičar in Nadija Bičkova zmagala

Fredi Novak je sodil lani na svetovnem prvenstvu v kombinaciji, kjer sta Miha in Nadija zmagala.

Ni sramota biti zadnji. Matej in Anja Pritekelj potrebujeta podporo. Tudi Katarina Venturini je bila zadnja na prvem svetovnem prvenstvu med člani s prvim plesalcem Rokom Florjaničem, čeprav sta bila mlada in dobra. S pridnim delom je bila čez skoraj 10 let štirikrat zaporedoma svetovna prvakinja z Andrejem Škufco. Mimogrede rečeno, sta poslušala trenerje in nista potrebovala tima Diablo.

Matej in Anja Pritekelj na letošnjem državnem, ko sta bila druga. (Foto: Marko Mesec)
Tudi to ni res, da naši pari niso uspešni, če sodijo naši trenerji. Ko sem sodil jaz, sta Miha (Vodičar; op.a.) in Nadija (Bičkova; op.a.) zmagala. Vsem želim mnogo uspehov. (je za naš portal komentiral komentarje pod našim člankom o evropskem prvenstvu v latinskoameriških plesih in samo prvenstvo plesni trener ter sodnik Fredi Novak. Spomnimo. Miha Vodičar in Nadija Bičkova sta bila petnajsta, za pet mest nižje kot lani, Matej in Anja Pritekelj pa petinpetdeseta med oseminšestdesetimi pari.)
Andrej Škufca in Katarina Venturini sta bila večkratna svetovna prvaka v kombinaciji in enkrat svetovna prvaka v latinu.