Flipping Art. Na hrvaškem Supertalentu bi verjetno zmagala, če ne bi bila Slovenca.

Tim Nuč in Luka Avguštin, mlad akrobatski duo, ki nastopa pod imenom Flipping Art, znova navdušuje tujino. Minuli vikend sta očarala občinstvo finala hrvaškega Supertalenta, kjer sta nastopila kot prva finalista v zgodovini oddaje, ki ne prihajata iz Hrvaške. Čeprav nista zbrala dovolj glasov za zmago, so njune vratolomne akrobacije ta vikend že opazili čez lužo, saj je njun video delil tudi znan spletni portal People Are Awesome z 20 milijoni sledilcev.

Dih jemajoče akrobacije dua Flipping Art so bile prav gotovo najnevarnejša točka finala hrvaškega Supertalenta. Občinstvo in žirijo sta ves čas držala v napetosti in si na koncu prislužila bučen aplavz. Še posebej se je za njiju zavzela članica žirije in pevka Maja Šuput, ki ju je vzela za svoja in gledalce ves čas spodbujala h glasovanju.
"Res sva hvaležna celotni ekipi hrvaškega Supertalenta, ki naju je iskreno sprejela medse, da se nisva počutila kot tujca. Pozitivno sva presenečena nad vsemi spodbudnimi komentarji žirije. Po koncu oddaje je do naju že pristopilo nekaj ljudi, ki naju vabijo na nastope v Zagrebu ali želijo, da jih trenirava," je izkušnjo komentiral Luka.
"Na začetku nastopa sva bila kar malo živčna, saj sva v oddaji v živo prvič v celoti izvedla najino točko. Zaradi zapletov z rekviziti je namreč nisva mogla dobro natrenirati že prej, tako da je nastop pravzaprav kombinacija vsega, kar že znava, in nekaj improvizacije. Kljub temu se je vse izteklo, kot sva upala. Hvaležna sva za podporo hrvaške ekipe, žirije in občinstva, ki je glasovalo za naju in naju ves čas spodbujalo. Prejela sva tudi kar nekaj komentarjev sotekmovalcev, da bi najbrž zmagala, če ne bi bila Slovenca," je svoje vtise strnil Tim.

Nastop v finalu Supertalenta pa je zgolj začetek uspešne poti, ki čaka Flipping Art. Pred nekaj dnevi ju je opazil tudi svetovno znani spletni portal People Are Awesome, ki objavlja vsebine “navadnih ljudi, ki počnejo izjemne stvari” in ima kar 20 milijonov sledilcev po vsem svetu. Video kompilacija akrobacij Flipping Art si je ogledalo že več kot 380.000 spletnih uporabnikov. "To je za naju nekakšna potrditev, da delava dobro in da sva na pravi poti. Upava, da nama bodo ti uspehi prinesli čim več možnosti za nastop ter morda tudi kakšnega sponzorja," je še povedal Luka. (nas je o uspehu Flipping Art na hrvaškem Supertalentu informiral Domen Rozman, menedžer skupine Dunking Devils, ki je mlada akrobata vzela pod svoje okrilje)

View Gallery 4 Photos