Ekipa Bolera sporoča. Lani državc, letos maturanc!

Plesna šola Bolero praznuje že 27 let svojega odličnega delovanja na področju rekreativnega plesa, tekmovalnega plesa, organizaciji plesnih vikendov doma in v tujini, sodelovanja s slovenskimi glasbenimi estradniki, internega izobraževanja mladih kandidatov za plesne pedagoge in še mnogih drugih stvari, ki povezujejo ples in dogodke v celoto. Več kot dve desetletji so znani tudi po odlični organizaciji valet in maturantskih plesov tako v Ljubljani kot ožji in daljni okolici. Na žalost pa odlično delo ne pomeni vedno tudi pridobitev nove generacije dijakov. Vendar v Boleru pravijo, da zagovarjajo kvaliteto in profesionalnost. Letos so znova dokazali, da so nedvomno kos organizaciji tudi velikih maturantskih plesov.

Vodja projekta Danijel Čampa ima utečeno ekipo profesionalnih podizvajalcev, ki so tudi  letos vrhunsko opravili svoje delo. Njegova ideja je bila poleg izvedbe ostalih plesov tudi organizacija velikega plesa v Stožicah za Gimnazijo Bežigrad. Maturantje so se odlično ujeli s plesnimi učitelji Živo Laterner in Zoranom Kljunom, direktorjem plesne šole Bolero in seveda pri velikih projektih, vedno aktivno plesno pedagoginjo in voditeljico Janjo Pušl, ki je srce in duša Bolera. Janja je tudi odlično odvodila program po polnoči, saj vedno poskrbi za animacijo na plesišču, to pot skupaj z glasbeno skupino Atlantix. 
Dvorana Stožice se je s pomočjo partnerjev (Miha Kern s.p. – Prozvok) in ostalih podizvajalcev v organizaciji plesne šole Bolero prelevila skozi noč v prelepo plesno dvorano z lestenci, elegantno urejenimi mizami, s posebnimi pogrinjki in maturantskimi kapami pod katerimi je bila predjed, s satenastimi stoli okoli okroglih banketnih miz in še z mnogo stvarmi, ki so presenetile še najbolj zahtevnega gosta. Launc bar s coctaili in foto kotiček pa je bila pika na i v dvorani, kjer je potekalo pestro dogajanje.
Izjemni svetlobni efekti, profesionalna tehnična ekipa, detajli in dobro zamišljen, tekoče speljan program, odlična kulinarika Vivo Cateringa, kjer so gostinci stregli v belih rokavicah, dve odlični voditeljici večera, Bernarda Žarn in Janja Pušl, plesni nastop najboljših Bolerovih plesalcev v koreografiji Matevža Česna in pestri glasbeni ritmi so poleg odlično zaplesane četvorke in petih plesov maturantov naredili res izjemen večer. Hrana in pijača v neomejenih količinah, v preddverju pa "welcome drink". Vsi gostje so imeli brezplačno parkiranje v parkirni hiši objekta Stožice. Samo prireditev so profesionalci Interplana posneli s petimi kamerami, tako da so vsi maturantje dobili video posnetek v HD kvaliteti in foto album. Naj povemo, da je Bolero podaril brezplačne plesne vaje tudi vsem staršem maturantom, da so bili na ta večer še lepše plesno pripravljeni.
… voditeljica Janja Pušl …

Janja Pušl pravi: "Mnogi starši in tudi profesorji imajo možnost primerjave organizacije in izvedbe tudi drugih ponudnikov, saj imajo dva ali več otrok maturantov. Vendar so prav vsi osupnili ob pogledu na pripravljeno dvorano v Stožicah. Skorajda bi zamudili natančen začetek, saj so prenekateri fotografirali ambient. Pogled v prireditveno dvorano je bil res prečudovit, saj ni bilo sledi, da se tako svečan dogodek dogaja v športni dvorani. Še tisti skeptiki, ki niso verjeli v ta projekt in organizacijo profesionalcev in Bolera, so ostali tiho. Pravzaprav so čestitke deževale cel večer, naslednji dan in še danes. To je bil letošnji največji projekt in največje zadovoljstvo Bolera. V Boleru smo ponovno dokazali, da smo profesionalni v plesu in organizaciji, in da naša beseda velja. Delamo z in za ljudi. V Ljubljani in Sloveniji pa je postavljen nov visok standard maturantskih plesov. Želimo si, da se Gimnaziji Bežigrad pridruži še več gimnazij in srednjih šol, obljubljamo pa, da imamo v tem primeru v rokavu še kakega aduta."

Očitno se je začela nova doba svežih maturantskih plesov, kjer do izraza pridejo maturantje kot največje zvezde večera, kot jim rada reče gospa Janja Pušl. (je za naš portal sporočil Matevž Česen iz ekipe Bolera)

View Gallery 5 Photos