Dušan Vodlan. Gospodič Miha Lampič in PZS streljata v lastne ude

Še en poseben dan je mimo, poleg vsega doživetega še nagrada dneva. Disciplinska komisija II. stopnje pri PZS (Plesna zveza Slovenije) je zavrnila pritožbo gospodiča Lampiča (Miha, op. a.) proti meni kot neutemeljeno. Odločba je dokončna. Še ena mala zmaga, še en korak do končne zmage z mlini na veter, ki jo bojujem že kar nekaj let. Začeli so si streljati v lastne ude. Kmalu na vrsti tudi glava! Resnica in pravica slej kot prej zmagata, zato od nekdaj že hodim po poti srca, včasih je ta pot dolga, a vedno te pripelje do cilja. Jutri nov dan, novi izzivi. Lahko noč, prijatelji dragi.(je na socialno omrežje Fb zapisal Dušan Vodlan, direktor PK Lukec in eden glavnih akterjev pri odboru za spremembe na Plesni zvezi Slovenije, ki ga je Miha Lampič, predstavnik sodnikov in predsednik komisije za prenovo statuta na PZS, ponovno prijavil zaradi razžalitve v članku na našem portalu https://www.paradaplesa.si/?Id=ritem_izjav&View=novica&novicaID=2084

Miha Lampič uporablja vsa sredstva (disciplinska komisija, sodišče) za dokazovanje “kako ima on prav”. No, vsa sredstva mu dokazujejo, da temu ni tako.
Mihi Lampiču tožarjenje ne gre najbolje od rok in izgublja na vseh frontah. Zdaj očitno še na domačem terenu. Plesna zveza Slovenije trenutno deluje brez statuta, saj je Upravna enota Ljubljana gladko zavrnila vse popravke in dodatke, ki so bili kar na hitro in po domače vneseni v temeljni akt Plesne zveze Slovenije. Na vse te nepravilnosti pa Iniciativni odbor za spremembe opozarja že nekaj časa. In zato je Dušan Vodlan vedno na disciplinski tapeti Mihe Lampiča. Dušan Vodlan pa se ne pusti motiti. Trenutno je z ekipo Lukčevih steperjev na poti v Dubrovnik na veliki step festival, ki se vsako leto odvija v turističnem biseru Jadrana.)
Vodlan Brother’s letos ponovno na dubrovniških zidinah.