Dunking Devils s svojimi vragolijami navdušili Neymarja, Michaela Jordana in evropske rokometne zvezde

Dunking Devilsi so novo desetletje začeli spektakularno. Čeprav se je leto komaj dobro začelo, so Dunking Devils že odleteli na različne konce sveta in s svojimi nastopi navdušili akrobatskih podvigov željne množice. Tokrat sta bili na terenu kar dve ekipi, ki sta poskrbeli za nepozabno doživetje na dveh najbolj vročih evropskih športnih prireditvah preteklega tedna finalu evropskega rokometnega prvenstva v Stockholmu in NBA tekmi v Parizu. Akrobatski nastopi letečih vragov so minili v znamenju filozofije zdravega navijanja, ki navijače vseh narodnosti prek ljubezni in strasti do športa združuje v eno veliko športno družino.

Svetovno znani akrobati Dunking Devils se že dolgo uvrščajo v sam vrh športno-zabavne industrije. V svoji desetletni karieri so leteči vragi navdušili množice že na več kot 2,000 prireditvah, tokrat pa so za vrhunsko doživetje poskrbeli na tekmi lige NBA v Parizu. V štirih dneh so Dunking Devils z brezhibnimi nastopi osupnili obiskovalce v coni za obiskovalce in VIP hiši NBA, organizatorji pa so jim zaupali tudi animacijo na razprodani tekmi med kluboma The Milwaukee Bucks in The Charlotte Hornets. Akrobati so večtisočglavo množico zabavali pred tekmo in med polčasom, s svojimi vragolijami pa so očarali svetovne športne zvezde, med njimi tudi NBA košarkarja Michaela Jordana in brazilskega nogometaša Neymarja, ki od njih kar ni mogel odtrgati oči.

Medtem ko je ena ekipa Dunking Devilsov zabijala koše v Parizu, se je druga mudila na finalu evropskega rokometnega prvenstva v Stockholmu. Za to priložnost so akrobati združili moči z Gorenjem, uradnim sponzorjem EHF EURO 2020, in njihovo novo maskoto Gorinijem. V duhu povezovanja so Dunking Devils skupaj z akrobati Flipping Art, plesalci ArtiFex in freestylerji DaMove sestavili najbolj odštekano navijaško ekipo, ki je očarala skandinavsko prestolnico. S plesno-akrobatskimi točkami je navijaška ekipa skupaj z Gorinijem navdušila dvajsettisočglavo množico v areni in mimoidoče na ulicah Stockholma, kjer so v duhu povezovanja med navijači vseh starosti in narodnosti širili pozitivno navijaško vzdušje.

Oglejte si videoposnetek, ki ga je naredila ekipa Dunking Devils v Stockholmu.

Duh evropskega rokometnega prvenstva, na katerem je prvič v zgodovini rokometa sodelovalo kar 24 državnih reprezentanc, je ekipa ujela tudi na videoposnetek, ki je že zaživel na spletu. Skupaj z Gorinijem so Dunking Devils posneli nor video, ki čudovito predstavi bistvo navijaške kulture in nam prikaže, kako se lahko na športnih prireditvah ne glede na rezultat naših favoritov zabavamo navijači z vseh koncev sveta.

“Zelo sem ponosen, da smo dobili priložnost soustvarjati dogajanje na dveh tako odmevnih športnih prireditvah, kot je tekma lige NBA in evropsko rokometno prvenstvo. Hkrati pa nas je nazaj na poti v Slovenijo vse skupaj pretresla smrt Kobeja Bryanta. Bil je izjemen športnik, velik človek in vzornik mnogim našim članom. Tako na parketu kot izven njega je kazal svojo genialnost, ponižnost in veličino. V imenu celotne ekipe izrekamo sožalje njegovi družini in si želimo, da skupaj s hčerjo počivata v miru,” je povedal Domen Rozman, idejni vodja in menedžer skupine Dunking Devils. (sporoča ekipa Dunking Devils)