Društvo baletnih umetnikov Slovenije. Radi te imamo, dragi Joe!

Joe Bunn v koreografiji Čudoviti svet … je lahko Dinka Bogdaniča.

Dragi Joe!
Življenje pred nas postavlja neštete preizkušnje, takšne in drugačne, prijetne in neprijetne, lahke in težke, pričakovane in nepričakovane. Tako se, Joe, v tem trenutku srečuješ in spopadaš z verjetno najtežjo preizkušnjo v svojem življenju! Vendar, kolikor nam je hudo, kolikor smo v skrbeh zate in v mislih s teboj iz dneva v dan, verjamemo v dobro, verjamemo, da boš izboril ta boj in zmagal. Poznamo te kot borca in vemo, da se boriš! O tebi vsak dan znova spremljamo novice, vsakič v upanju, da bomo priča tisti, ki jo pričakujemo in ki bo ponesla srečo v naša srca! Tako živimo s teboj in vemo, da nas čutiš ob sebi, vemo, da čutiš naše upanje, skrb in našo podporo.

Joe Bunn z Regino Križaj v baletu Čudoviti svet …je lahko koreografa Dinka Bogdaniča.
Čeprav si v Ljubljani preživel le nekaj let, lahko s ponosom rečemo, da si del nas, del slovenskega baleta! Si iskren prijatelj, predan delavec, edinstven umetnik, skratka človek in pol. Ne le mi, ki smo bili deležni privilegija, da so se naše življenjske poti križale, vendar tudi številno slovensko občinstvo, se bomo za vselej spominjali tvojih številnih interpretacij, ki si jih poustvaril širom po Sloveniji.
… (foto: Junior Demitrev)
Zatorej Joe, naj nocojšnjo predstavo Carmen, ki jo bomo odplesali na odru, na katerem si z nami odplesal več predstav, posvetimo tebi. Naj izzveni kot molitev celotnega slovenskega baleta zate, za tvoje zdravje, za tvojo prihajajočo srečo življenja. Ne predaj se, Joe, zberi vse moči, ki so v tebi, in zmagaj! In ne pozabi, dolžan si se vrniti med nas in spet nastopiti z nami, preprosto zato, ker te imamo radi! (je sporočilo članov Društva baletnih umetnikov Slovenije plesalcu Joeju Bunnu, ki je v globoki komi, in vsi upamo, da se iz nje čim prej zbudi!)