Daniel Petkovič. Rad se kitim z nakitom

"Fin je občutek, če ti ljudje namenijo nekaj časa (čeprav samo virtualno), da dvakrat ali trikrat kliknejo, glasujejo in s tem pokažejo, da podpirajo mojo ustvarjalnost. Na tem mestu bi se vsem  lepo zahvalil!

Daniel Petkovič in Barbara K. Germ izbirata med…
Fortuna bi najbrž znala povedati več o tem, ali sem res ime, ki obeta. Če bodo močna volja, dobre ideje, priložnosti in pogoji, potem se nimam česa bati, gotovo bom našel svoje mesto v svetu umetnosti. Ker sem bil nominiran na podlagi plesne miniature Belo, v kateri se pojavim povsem bel, sem si zaželel obesek z belo plesno figuro na črnem ozadju. Moda nima s tem nobene zveze. Okitim se pa rad hahaha in od konca osnovne šole naprej sem nosil veliko barvitega nakita, predvsem tistega s stojnic. Danes se kitim precej manj. Pravzaprav je moja “zbirka” v zadnjih letih postala tako majhna, da sem steklene ogrlice prav vesel. Take unikatne še nimam.
… okroglo ali pravokotno Plesalko.
V trgovinico oblikovalke steklenega nakita Barbare K. Germ sem že nekajkrat pokukal, saj stoji neposredno pred hišo, v kateri trenutno živim. Njeni izdelki so zelo lepi. Upam pa, da pri njej v prihodnje  zasledim več moškega nakita. Sam nisem ljubitelj zlata, tako da se mi zdi steklo odličen material za lep nakit. Pri Barbari sem kupil tudi letošnje rojstnodnevno darilo za mami. Že veselo nosi rdeč, steklen srček okrog vratu.
Pravokotna je nato pristala v Danielovi zbirki nakita. Čestitke!
Najbrž si podobno kot mnogi najbolj želim nečesa zelo preprostega, rad bi brez večjih skrbi in spodobno živel od plesa in igre, obdan bom s srečno družino, prijatelji, z vsemi dobrimi ljudmi, ki jih poznam ali še ne, z živalmi in prostorom za njih. Zdi se povsem dosegljivo." (je za naš portal razmišljal Danijel Petkovič, plesalec in nagrajenec lanskega leta, ki ste mu glasovalci namenili največ klikov v kategoriji Ime, ki obeta, ob prejemu steklenega obeska Plesalka oblikovalke Barbare K.Germ)

View Gallery 4 Photos