Damir Halužan & Anna Mashchyts uresničila svoje sanje. V Londonu odlična šesta.

V četrtek, 8. oktobra, se je odvijal International Championship v Royal Albert Hallu v Londonu. Osvojila sva odlično 6.mesto, kar je najina prva finalna uvrstitev na prestižnih angleških tekmovanjih. Občutki so fenomenalni in preprosto čudoviti. Ko čakaš pred stopnicami, da te pokličejo na parket pred finalom si poln emocij, stresa, nervoze … Vendar ko zaslišiš svojo številko in odtečeš po stopnicah gor na parket … Nepozaben občutek! Ves trud, vso odrekanje, neprespane noči, vse je v trenutku pozabljeno. O tem momentu sva sanjala od malih nog in zdaj sva to dosegla. Preprosto čudovito

Čeprav kaj veliko časa za počivat ni v tem času sezone. Kmalu naju čaka pomembna tekma v Šanghaju konec oktobra, nato Dutch open in za konec leta se svetovno prvenstvo v Parizu. Novim ciljem in sanjam na poti!
P. S: Zahvalila bi se predvsem najinim družinam, ki so z nama vedno, v dobrem in slabem. Prav tako pa najinim prijateljem, Plesni šoli Rolly in sponzorstvu Peta dance za veliko podporo! (sta po tekmi v londonskem Royal Albert Hallu za naš portal sporočila zadovoljna in vesela plesalca Damir Halužan in Anna Mashchyts, ki pa nimata časa za počitek, saj ju konec oktobra že čaka tekma v Šanghaju. Klemen Prašnikar in Aleksandra Averkijeva pa sta bila za dve mesti boljša od Damirja in Anne ter zasedla odlično četrto mesto. Bravo naši pari, ki plešejo za plesno zvezo WDC.)