Boštjan Pavček. Z zmago na svetovnem pokalu se je celoletni trud poplačal!

Boštjan Pavček se veseli svetovnega uspeha svojih varovancev.

Po res uspešni sezoni za zaključek prvega dela še zmaga na svetovnem pokalu v Sočiju! Miha Češnovar in Paulina Horvat Zeilhofer sta premagala svetovno konkurenco v kategoriji starejši mladinci v akrobatskem rokenrolu v olimpijskem Sočiju.

Paulina Horvat s sestro Julijo, ki tudi pleše in Miho Češnovarjem.

Kaj naj rečem kot njun trener ob takem uspehu? Kot kaže, se je celoletni trud izplačal! Letos smo spremenili koreografijo, akrobacije in se na začetku kar trudili, da je vse skupaj zaživelo v pravo harmonijo. Formo smo planirali ravno za ta trenutek in uspelo je. Odličen prvi del sezone je za nami.

Žal zaradi obveznosti na skupnem državnem prvenstvu PZS v Novem mestu nisem mogel odpotovati s parom na tekmo v Soči, sem ju pa spremljal in bil virtualno prisoten prek ‘live streema’, ki je bil res vrhunsko pripravljen, z režiserjem in komentatorjem. Več rokenrol tekem bi si zaslužilo takšno pozornost. Po kratkem predahu sledijo aktivne počitnice in bazična priprava, v avgustu začnemo s pripravami na drugi del sezone. Zahvala gre Plesnemu klubu M z Markom Hrenom in Anito Vihtelič na čelu, Ireno Petan, Markom Rusom, Juretom Herzmanskyim, predvsem pa staršem! Hvala vsem. (je za naš portal komentiral uspeh para Miha Češnovar in Paulina Horvat Zeilhofer, ki sta osvojila svetovni pokal v kategoriji starejših mladincev v rokenrolu, njun trener Boštjan Pavček, ki pa na tekmovanju ni bil. Tam pa je bil Marko Hren, in sicer kot sodnik, ki pravi: "Miha in Paulina sta pogosto finalista svetovnih in evropski tekmovanj, vendar je tokratni rezultat najlepši. Želimo jima, da se lepo odpočijeta za novo sezono, kjer pa bo braniti tak rezultat gotovo velik izziv. Miho in Paulino dobro poznamo in lahko rečemo, da je zanju ta zmaga le ‘bencin’ na ‘rokenrol’, ki gori v njiju, nenazadnje pa del koreografije tudi plešeta na Great balls of fire … in kdor podrobno pogleda posnetek, lahko opazi delček navihanega značaja Jerryja Lee Lewisa tudi v Mihovem nastopu, pa še njegov kostum gre točno v tej smeri." Čestita tudi naš portal!)

Na tekmi je bil tudi Marko Hren, in sicer kot sodnik. (Foto: osebni arhiv)