Balerina Rita Pollacchi se je zredila za 14 kilogramov, a jih je tudi hitro izgubila

"Nosečnost je potekala brez problemov in sem se ves čas odlično počutila. No, z izjemo zadnjega meseca, ko so mi noge strašno zatekle. Sploh jih nisem mogla prepoznat. Ampak ko sem rodila, sem vse pozabila.

Rita Polacchi v času nosečnosti in še vedno noro zaljubljen Petar Đorđevski.
Resnično uživam v spoznavanju najinega otroka, ki ni bil načrtovan, ampak se je nosečnost kar zgodila. V nekem trenutku, ko smo se s prijatelji pogovarjali o otrocih, sem jaz ostala noseča. Res sem veliko več jedla kot ponavadi in sem se zredila za 14 kilogramov, a sem jih takoj po porodu že izgubila enajst. Ostale še bom.
Natan raste …
Priznam, da je težko za balerino, da ostane leto dni doma, a zdaj sem prepričana, da je še težje doma pustiti svojega otroka. Zdaj o vrnitvi v staro formo še ne razmišljam. Ko bo prišel čas, bom sigurno v formi. Ko imaš veliko željo, ni nič nemogoče. Na oder se bom vrnila z velikim plusom v mojem življenju, saj je biti starš neprecenljivo in ostalo postane kar naenkrat nepomembno.
Je pa moja velika želja, da nekoč plešem Carmen koreografa Rolanda Petija, Petrova (Petar Đorđevski, njen življenjski partner in prav tako baletni solist) pa, da pleše Bolero Mauricea Bejarta. Vsekakor pa si želim v novi sezoni, čeprav bom odsotna, veliko uspešnih razprodanih predstav." (je za naš portal komentirala stanje materinstva baletna solistka ljubljanskega baleta Rita Pollacchi)
… Rita si želi veliko uspešnih in razprodanih predstav.
View Gallery 5 Photos