Anja Pritekelj. Tekmo vzhajajoče zvezde sva plesala za dušo in neizmerno uživala!

Anja in Mika na stopničkah (foto: GOC)

GOC (odprto prvenstvo Nemčije, op. u.) je bil to leto za naju eden lepših turnirjev. Finale in drugo mesto (kategorija vzhajajoče zvezde, op. u.) pa ena od uresničitev sanj. To tekmo sva plesala za dušo in neizmerno uživala. Bila sva obdana z najboljšo možno ekipo, ki je ta dan za naju naredila še lepši. Potem pa še slovenska himna ob zmagi Zale (Fuchs, op. u.) in Vitalija (Zakharova, op. u.) neprecenljivo; njima še enkrat čestitke.

Z Zalo Fuchs med tekmovanjem

Ker se je Mika zastrupil s hrano, sva morala prekiniti tekmo v kategoriji grandslam.

… ekipa, ki je navijala za Anjo in Miko …

Načrt za novo sezono imava že narejen, ampak zaradi zdravstvenih razlogov še ne veva, če bo izvedljiv. Definitivno pa naju čaka še državno prvenstvo v standardu.

Počitnice sva si privoščila že na začetku poletja (en teden) in potem sva si vzela še dva dni po tekmi v Grčiji. Seveda sem domovino pogrešala, zato sva se po GOC-u odpeljala za šest dni v Slovenijo in se v nedeljo vrnila v Nemčijo. (je za naš portal komentirala doseženo drugo mesto na velikem odprtem prvenstvu Nemčije v Stuttgartu plesalka Anja Pritekelj. Anja že skoraj dve leti pleše z Mikaelom Tatarkinom za Nemčijo.)