Ana Mesec in Iliya Dobrev. Želela sva si četrtfinale, a nisva razočarana!

Iliya Dobrev in Ana Mesec vztrajno proti vrhu (foto: Marko Mesec)

Svetovno prvenstvo v Vilniusu je bilo res popolno organizirano, dogodek na zelo visoki ravni. Res lepo je biti del takega spektakla. S svojim nastopom sva zadovoljna, želela sva si četrtfinale, ki sva ga dosegla na evropskem, a tokrat se ni izšlo. Kljub temu sva bila blizu in tudi nisva razočarana nad rezultatom, ker je boljši kot lani in imava še veliko let pred sabo, da prideva na sam vrh. Najtežje je verjetno prebiti ta led, da prideš med 24 in si potem tam tudi konstanten.

Prva runda quickstepa za plesalce na svetovnem prvenstvu v standardnih plesih. Iliyo in Ano lahko vidite na šesti minuti s številko 22.

Greva naprej in se veseliva nadaljnjega procesa. Zahvalila bi se plesnemu klubu Feniks, predvsem Blažu Pocajtu za stalno podporo, in pa vsem sponzorjem in družini. (sta za naš portal komentirala uvrstitev na 30. do 31. mesto na svetovnem prvenstvu v standardnih plesih plesalca Iliya Dobrev in Ana Mesec.

Evaldas Sodeika in Ieva Zakauskaite sta postala svetovna prvaka v standardnih plesih za člane. (Foto: WDSF)

V Vilniusu v Litvi je zmagal domači par, in sicer aktualna evropska prvaka Evaldas Sodeika in Ieva Zakauskaite, ki plešeta skupaj enajst let. Naš drugi par, Akim Pekunov in Maša Kastelic, je delil 51. do 53. mesto. V sodniški ekipi ni bilo našega predstavnika.)