Ana Klašnja. Še vedno samska. Načrtuje pa odprtje baletne šole

"Še vedno sem samska, res je. Ne morem ravno reči, da mi to ustreza, ampak verjamem, da je vse za nekaj dobro. Se pač trenutno bolj posvečam karieri, družini in prijateljem. Trenutno se poleg vsakodnevnih treningov ukvarjam s pisanjem spremne besede za knjigo balerine in diabetične bolnice Zippore Karz z naslovom Sugarless plum, ki jo bodo pri založbi Pasadena prevedli in izdali čez kakšen mesec dni. V Operi pa bomo začeli sezono z novo postavitvijo baleta Trnuljčica …

Ana Klašnja, ki so jo povezovali tako z Damjanom Damjanovičem (levo) in Brankom Čakarmišem (desno), še ni našla pravega.
Letošnjo jesen želim izkoristiti za razmislek in sestavo načrta za uresničitev velike želje, in sicer, da bi v Ljubljani odprla svojo plesno šolo! Saj veste, kaj pravijo, sreča je na strani pogumnih."(je med drugim za revijo Lea povedala in razkrila svoje načrte ter želje za prihodnost balerina ljubljanske operno-baletne hiše in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja, ki je pred kratkim dopolnila 33 let, ob tem pa zaupala recept za mladosten videz – zdrava prehrana, veliko spanja in gibanja, najpomembnejša pa sta, kot pravi, notranji mir in ljubezen)