Ana Klašnja in Damjan Damjanovič par?! Za govorice kriv alkohol, meni balerina

Solistka ljubljanskega baleta Ana Klašnja je menda še vedno samska …

"Z Damjanom so me res videli v javnosti, saj sva šla v zadnjem obdobju kar nekajkrat skupaj na kavo, nazadnje pa sem se ustavila na zabavi v Solistu, kjer je bil tudi on, in mogoče je bilo vmes malce preveč alkohola in si je marsikdo dogajanje napačno razlagal, zato so tudi nastale tovrstne govorice. Zdaj sem jih že dobro navajena, na začetku pa me je vsaka takšna govorica spravila iz tira. Tudi ko sem mu povedala, kaj se je začelo govoriti, je Damjan planil v smeh in rekel, da če ima kdo kakšno vprašanje, ga lahko brez težav pokliče in mu bo vse razložil …

…. čeprav so ji sprva pripisovali zvezo s sožirantom Brankom Čakarmišem (desno), zdaj pa še z drugim predstavnikom moškega spola med žiranti Slovenija ima talent Damjanom Damjanovičem.
Z Damjanom se res malo več druživa, kot sva se prej, in me tudi pride iskat v opero z avtom, če smo dogovorjeni z družbo, zato ker je tako lažje. To pa je tudi vse, prijateljska kava ali večerno druženje, kaj več pa ne. Zaradi govoric se pa res ne mislim odpovedati temu. Zakaj le?" (je balerina Ana Klašnja za revijo Story komentirala govorice, da sta z direktorjem filharmonije in sožirantom iz šova Slovenija ima talent, svežim ločencem Damjanom Damjanovičem par)