Gremo breakerji! Break The Floor

1. in 2. junija se bo v KUD Plesni Forum Celje (bivši BARFLY) četrtič zapored odvijal dvodnevni največji mednarodni plesni dogodek v Sloveniji Break The Floor, ki se ga vsako leto udeleži 300-400 plesalcev iz 15 evropskih držav. Program bo povezoval Pižama, za gramofoni pa bosta ustvarjala vzdušje že tradicionalna DJ-ja WOO-D in B-STONE

Za letošnji dogodek so organizatorji zaradi velikega zanimanja oblikovali kar sedem različnih kategorij, v katerih se bodo plesalci pomerili med seboj: 1vs1 mlajši od 15 let, 1vs1 Bboys (moški), 1vs1 Bgirls (ženske), 1vs1 Powermoves, 1vs1 Toprock, 2vs2 (pari), 5vs5 (skupine proti skupinam). 
Marko Stamenkovič in Žiga Sotlar nikoli ne zamudita atraktivnega break druženja.
Vsem tekmovalcem bodo sodili eni najboljših v tem letu: Slav – Bolgarija, ki je zmagal na evropskih kvalifikacijah za RED BULL BC ONE; Hill – Mehika, ki je zmagal na WORLD POWERMOVES SERIES 2012; Robin – Rusija je v skupini TOP9, ki zmagujejo na najmočnejših tekmovanjih po svetu. 
Za popestritev na afterpartyju bodo letos prvič v Sloveniji organizirali BOOTY SHAKE CONTEST, kjer se bodo prijavljena dekleta in tudi dekleta iz občinstva lahko pomerila v dvoboju, katera bolje "šejka" na glasbo. 
Za vse zmagovalce so pripravljene denarne in praktične nagrade ter pokali za prva tri mesta. Vsi tekmovalci imajo letos tudi brezplačno kosilo – golaž. Dejan Gregl torej napoveduje odličen plesni vikend.
View Gallery 6 Photos