Akim Pekunov in Maša Kastelic. Tekme sva se zelo veselila in hkrati bala!

Akim Pekunov in Maša Kastelic na moskovskem plesnem parketu (foto: WDSF)

Tekme sva se zelo veselila in hkrati bala, saj je tekmovanje v desetih plesih ena najtežjih disciplin. Tako fizično kot psihično moraš skozi celotno tekmo ostati zbran, ohraniti mirnost in hkrati pokazati karakter vsakega plesa. Zavedava se, da bi se v zadnjem času lahko na tekmovanje pripravljala še več, se pa zavedava, da sva še zelo mlada in nimava izkušenj s takšnih tekmovanj. Zato naju vsak nastop veliko nauči in naju dodatno motivira pri nadaljnjem delu. Želela sva si polfinale, a sva vedela, da so tudi ostali plesalci vrhunski z dolgoletnimi izkušnjami.

Winson Tam in Anastasija Novikova sta nova članska svetovna prvaka v desetih plesih (foto: WDSF)

Iz srca sva se veselila zmage Winsona (Tama, op. u.) in Anastasije (Novikove, op. u.), saj sta bila odlična in sta si jo zaslužila. Z vsakim nastopom me presenetita in očarata.

Ča ča ča Maše in Akima

Z 11. mestom sva zelo zadovoljna in želela bi se zahvaliti vsem, ki nama to omogočajo. Najini trenerski ekipi, teamu Feniks in sponzorju DF Atelier za prečudovite obleke in čevljarstvu Peta. (sta za naš portal komentirala uvrstitev na enajsto mesto na svetovnem prvenstvu v kombinaciji desetih plesov, ki se je odvijalo minuli vikend v Moskvi, naša plesalca Akim Pekunov in Maša Kastelic. Zmagala sta Kanadčana Winson Tam in Anastasija Novikova, ki trenirata v Sloveniji pod budnim vodstvom ekipe Plesnega kluba Diamant.)

Maša Kastelic
Mašo in Akima je na svetovnem prvenstvu spremljal njun trener Vedran Čelić. (foto: osebni arhiv)