Ti glasuješ, Zelišča Cvetka pa nagrajuje!

Klikaj in si pripleši peneči gel za tuširanje Aloha Hawaii!

Novo glasovanje, nove možnosti za nagrado. Tokrat v sodelovanju z blagovno znamko Zelišča Cvetka, ki petim izžrebanim podarja peneči gel za tuširanje Aloha Hawaii!

Pet srečnih izžrebancev bo prejelo gel za tuširanje Aloha Hawaii.

Aloha Hawaii je najnovejša kolekcija izdelkov za poletje, ki jo poleg gela za tuširanje sestavljajo še maska za lase, losjon za telo in vlažilni fluid za obraz. In Zelišča Cvetka seveda nagrajuje zmagovalca, drugouvrščenega in tretjeuvrščenega z izdelki iz omenjene kolekcije, ki si jo lahko ogledate in kupite na spletni strani https://zelisca-cvetka.si/kozmetika/poletna-kolekcija

Nagrade za prve tri na stopničkah so izdelki iz kolekcije Aloha Hawaii Zelišča Cvetka.

Nominirani plesalci pa so: Lucija Velkavrh, Matevž Česen, Jagoda & Jurij Batagelj, Rosana Hribar, Mitja Obed, Ilonka Krivokapič, Sara Tovšak, Jaka Kušar, Uma Naomi Zorman & Klara Klun, Teja Lampe, Hugo Mbeng in Daša Janičijevič. Vaše klike zbiramo do ponedeljka, 18. julija, do 18.00!

Prve tri stopničke so zasedle: Eva Mesarec, Tamara Divjak ter Manca in Klara Strmčnik.

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja, ko ste izbirali naj Natura Point plesnega ustvarjalca in izglasovali Evo Mesarec, ki je v kategoriji roza na baletnem tekmovanju TUTU pod mentorskim vodstvom Mirjane Šrot zasedla 1. mesto in prejela zlato medaljo. Drugouvrščena je po vašem izboru Tamara Divjak, ki se je z varovanci Društva ljubiteljev baletne umetnosti Divača udeležila baletnega tekmovanja TUTU in bila z dosežki izjemno zadovoljna. Tretji pa sta dvojčici Manca & Klara Strmčnik, ki na odru pokažeta veliko samozavesti in sta na tekmovanju TUTU prejeli III. nagrado v kategoriji rdeča. Vse nagrajenke na stopničkah prejmejo izdelke Macrovita podjetja Natura Pint. Poglejmo še šest srečnih izžrebancev, ki so glasovali za nominirane plesalce in bodo prejeli ali olje ali milo Macrovita. To so: Astrid Bastianelli, Mira Pogačnik, Manja Mulec, Mihaela Matis, Dejan Ratej in Jernej Makovec. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščeni in tretjeuvrščenima, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 10-ih dneh od naše objave. Vljudno prosim, da jih tudi prevzamejo, pa čeprav bo treba na pošto, če vas bo poštar zgrešil.

Glasuj in si pridobi nagrado