Odloči, kdo je najbolj simpatičen par plesno-baletne scene, in si pripleši atraktivno darilo!

Darilo podarja Zavarovalnica Triglav. Glasujete lahko do 17. maja do 18.00!

Trije tedni so naokoli in pred vami je novo glasovanje. Pogled na plesne in baletne zaljubljence je razveseljujoč in pred vami je dvanajsterica parov, ki bogatijo plesno in baletno sceno. Motivacija za glasovanje je deset nagrad, ki jih podarja Zavarovalnica Triglav, in sicer pet zobnih ščetk in pet sončnih očal. Zavarovalnica, katere moto je: Vse bo v redu, nagradi deset srečnih izžrebancev.

Pet sončnih očal in pet zobnih ščetk Zavarovalnice Triglav čaka na srečne prejemnike.

Glasujete lahko za naslednje plesno baletne zasebne pare: Damir Halužan & Anna Mashchyts, Yuya Omaki & Asami Nakashima, Domen Krapež & Nataša Karabej, Miša & Svetlana Cigoj, Jan Marolt & Rosalie Reya, Maruša Lendaro & Tyrell Black, Mina Radaković & Davide Buffone, Edward & Pia Clug, Natja & Marko Orehek, Milana Chekanova & Iliya Dobrev, Teja Modrijan & Gašper Kunšek in Janja Lesar & Krzystof Hulboj.
Zavarovalnica Triglav nagrajuje zmagovalni par z ležalnikom in dišavo za dom, drugouvrščeni par prejme buff (večnamensko ruto) in nosilec DRAJV za avto, par, ki se bo uvrstil na tretje mesto, pa bo prejel zobno ščetko in dežnik s kljuko. Glasovanje poteka tri tedne, in sicer se konča v ponedeljek, 17. maja 2021, ob 18.00!

Odlične nagrade čakajo prve tri uvrščene pare.

Poglejmo, kdo so prejemniki nagrad prejšnjega glasovanja. Nagrade podarja Kamena duga iz Zagreba. Devet glasovalcev: Janez Kloboves, Jure Podobnik, Tjaša Klavčič, Aleksandra Počej, Nina Štempohar, Andreja Podgrajšek, Ljubica Stukelj, Helena Merdjani in Peter Bergant se bo razveselilo ene od odličnih nagrad.

Čestitke zmagovalcema, Petru Filešu in Maji Pucelj, ter drugo- in tretjeuvrščenim, Neži Colja in Stefanu Chiareju ter Juretu Bergantu in Niki Burazer.

Kako pa ste odločili, kdo so prvi trije plesno-zasebni pari prejšnjega glasovanja? Zmagovalca sta Peter Fileš in Maja Pucelj, ki prejmeta pareo, dva obeska za ključe, dva magneta, okvir in stojalo za fotografije; drugouvrščeni par je Neža Colja in Stefan Chiare ter prejme pareo, obesek za ključe, okvir in stojalo za fotografije, tretjeuvrščena Jure Bergant in Nika Burazer pa obesek za ključe, magnet in okvir za fotografijo. Čestitke vsem trem na ‘stopničkah’ ter prejemnikom nagrad, ki jih bodo prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete!

Glasuj in si pridobi nagrado