Najbolj Teresamisu plesni ustvarjalec / ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Vabljeni k novemu glasovanju, v katerem si lahko priplešete "gadget" kuharskega bloga za zdravo prehrano Teresamisu. Avtorica bloga Tereza Poljanič sledi svoji filozofiji, ki je preprosta – njen jedilnik je vedno sestavljen iz polnovrednih, svežih sezonskih sestavin, ki v telesu zbudijo pozitivno energijo in pričarajo nasmeh na obraz. Kuhinja je zanjo igralnica, v kateri lahko preživi dan in noč. Je najsrečnejše dekle, kadar lahko ustvarja okusne, zdrave jedi in jih deli z ostalimi. Podelili bomo pet Teresamisu gadgetov.

Glasujete lahko za naslednje plesne predloge: Luka Ostrež, Ana Vovk Pezdir & Harlekin, Petra Žiher & Pirueta, Željko Božič & Kazina, Vanja Klepec, Simona Radenkovič, Maša Kagao Knez & Murat, Klemen Prašnikar & Aleksandra Averkijeva in Jurij Batagelj & Andrej Škufca. Zmagovalka oz. zmagovalec bo poleg "gadgeta" Teresamisu prejel še kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! avtorice Tereze Poljanič, v kateri najdete petdeset atraktivnih in zdravih receptov. Če pa se odločite in knjigo naročite na spletnem naslovu http://www.teresamisu.com/drugacna-kuharska-knjiga-zdravo-tereza/?lang=sl, pa bo prvih pet naročnikov prejelo "gadgete" brezplačno. Glasujete lahko do ponedeljka, 27. junija, do 18.00.

Objavljamo pet srečnežev, ki si bo negovalo telo z izdelkom Kozmetike Afrodita. Mousse za telo prejmejo: Mateja Podlipec, Maša Anžur, Anja Solarovič, Veronika Petrič in Peter Bruner. Zmagovalki prejšnjega glasovanja pa sta Arnika Matko Juvančič & Patricija Crnkovič, ki jima je uspel veliki met; bili sta namreč sprejeti na študij Codarts, University of art v Rotterdamu. Arnika in Patricija prejmeta poleg moussa še darilni paket Bouquet of flowers, v katerem sta gel za tuširanje in mleko za telo Kozmetike Afrodita. Čestitamo vsem prejemnikom nagrad, ki bodo le-te prejeli po pošti na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju in obema zmagovalkama.