Najbolj smuti plesni ustvarjalec & ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Čas je za jesensko prehrambeno akcijo in pokrovitelj aktualnega glasovanja Založba Mladinska knjiga podarja petim glasovalcem svetovno uspešnico, knjigo Dieta 5:2. Shujšajte, ostanite zdravi in živite dlje s preprosto metodo vmesnega posta. Dieta 5:2 si je pridobila na milijone privržencev, ker je preprosta, znanstveno utemeljena, učinkovita in zdrava.

Predlagani plesni ustvarjalci pa so: Špela Jezovšek, Anton Bogov, Monja Obrul, Zlatko & Urška Pro, Artifex, Ana Klašnja, Matjaž Farič in Masha & Giancarlo. Zmagovalec oziroma zmagovalka papoleg knjige Dieta 5:2 prejme še knjigo Smutiji. Glasujete lahko do ponedeljka, 21. septembra, do 18.00

Štiri srečnice in en srečnež iz prejšnjega glasovanja pa so si priplesali atraktivno zapestnico podjetja Kamena duga iz Zagreba. To so:  Tamara Dobravec, Pia Novljan, Klavdija Žalec, Nejka Brce in Bojan Bensa. Za najbolj mavrično plesno ustvarjalko ste izglasovali Kajo Lin Jagodič Avguštin, ki je s predstavo ERA poskrbela, da se bo v rodni Radovljici o njej še govorilo. Pripomogla je k večji prepoznavnosti plesa pri nas in na tujem, saj bo predstava prihodnje leto gostovala na Madžarskem. Kaja Lin bo poleg zapestnice prejela še ogrlico Kamena duga. Čestitamo vsem nagrajencem in zmagovalki, ki bodo nagrade prejeli po pošti na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju.