Najbolj romantičen plesni ustvarjalec & ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da se pridružite aktualnemu glasovanju za Najbolj romantičnega plesnega ustvarjalca oziroma ustvarjalko in si priplešete knjižno uspešnico Stres pisateljice Kate Middleton. Stres je čedalje večja težava in vsakdanji del sodobnega življenja. Ker pa se trije od petih obiskov pri zdravniku nanašajo na težave, povezane s stresom, si ne moremo več privoščiti, da se ne bi zmenili zanj. Kaj je torej stres in na koga vpliva? In kaj lahko glede tega ukrenete sami?

S knjigo bomo razveselili pet srečnežev, ki bodo glasovali za naslednje predloge: Nina Noč, Neža Vadnjal, Arnika Matko Juvančič & Hope, Drejc Derganc, Edward Clug, Matej & Matečko & Evelin Arh, Luka Brulc & Julija Horvat in Andrej Škufca & Melinda. (Foto: Nikola Janušič, Arh Photo Team, Tiberiu Marta). Zmagovalka oz. zmagovalec bo poleg knjige Stres prejel še uspešnico avtorice Varje Kališnik Bela v ljubezni. V njej vas avtorica spomni, da je dobro vedeti, kaj je prava ljubezen in kaj je zaljubljenost, kaj se zgodi, ko mine zaljubljenost, kako krepiti ljubezen, kako umikati ovire pred njo. Glasujete lahko do ponedeljka, 18. maja, do 18.00.

Tukaj pa je pet nagrajencev prejšnjega glasovanja, ki bodo prejeli zapestnico podjetja iz Zagreba Kamena duga: Vlasta Klavora, Daša Kerin Repinc, Janja Tramšek, Betka Skerlak in Mojca Suhovršnik. Zmagovalci glasovanja pa so organizatorji ruede Karmen Intihar & Ida & Boštjan Bibič, ki so zadnjo marčevsko sobotno popoldne pripravili Salsa Rueda de Casino flash mob v Ljubljani in Kopru ter skupno v 207 mestih po svetu; poleg zapestnice bodo prejeli še ogrlico Kamena duga. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, ki jih bo poštar prinesel na naslove, ki ste jih dopisali ob glasovanju.