Najbolj prikupen par državnega prvenstva

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da izberete najbolj prikupen plesni par državnega prvenstva v kombinaciji desetih plesov, ki se je odvijalo v soboto, 16. oktobra v Mariboru. Izbirajte med predlaganimi sedmimi plesnimi pari; Luko in Ino, Urošem in Saro, Domnom in Neli, Juretom in Ano, Galom in Lano, Žigo in Nušo ter Petrom in Evo.
Osem srečnežev oziroma srečnic bo prejelo set mineralnih ličil Lily Lolo v novih jesenskih odtenkih (senčilo za oči, rdečilo za lička in lip gloss), ki ga podarja podjetje Specia, zelena urbana trgovina.

Specia pleše z naravo
V razviti družbi, kjer velja samo boj za dobiček, običajno ni prostora za razmislek o odgovornosti do narave in družbe. Tako ekološke kot finančne katastrofe pa nam kažejo, da je skrajni čas, da spremenimo svoje navade in svoj odnos do sebe, drugih in okolja. Z željo osveščati in širiti družbeno odgovornost posameznikov smo vzpostavili pravično spletno trgovino Specia.

Naravni izdelki za telo in duha
Če kdo, potem plesalci vedo, da je uravnoteženost med duhovnim in telesnim osnova za dobro počutje. Skrbno izbrani, človeku in naravi prijazni izdelki so namenjeni tako negi telesa kot duha. So izključno naravnega izvora, ne vsebujejo nevarnih ali agresivnih snovi za okolje in niso testirani na živalih. Specia je v Sloveniji uradni zastopnik za blagovne znamke: Lily Lolo (mineralna ličila), Pacifica (razkošna negovalna kozmetika), Boo Boo (za mamico in dojenčka), Simply Soaps (ročno izdelana mila), Maroma (indijski dekor) in Mohdoh (aromaterapija).

Specia je pravična
Specia je prijazna tudi do človeka. Zato je pri izboru izdelkov pozorna na postopke izdelave in morebitno izkoriščanje delavcev ali celo otrok. Tudi cene so oblikovane z namenom, da bi bili kakovostni naravni izdelki dostopni čim širši populaciji.
In kje Specia pleše?
Srečate jo lahko na spletu www.specia.si
Vesela pa vas bo tudi med svojimi prijatelji na www.facebook.com/specia.si Glasujete lahko do 8. novembra 2010 do 12.00.

Objavljamo še nagrajence iz prejšnjega glasovanja, ki so izglasovali Matevža Česna za koreografa, ki vedno navduši, in bodo po pošti prejeli nagradni bon, ki ga podarja frizerski salon HairDance iz Maribora:
Špela Ačko, Maribor
Nives Zver, Zreče
Karla Markac, Selnica ob Dravi
Deana Kaiser, Rogaška Slatina
Milan Rkman, Šentjur
Mateja Lorber, Rogatec
Tanja Korpar, Ptuj
Monika Koležnik, Maribor