Najbolj obuti plesni ustvarjalec & ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Vabimo vas h glasovanju, katerega sponzor je podjetje Deichmann. Zakaj obožujemo čevlje? Zakaj nas nov par čevljev vedno razveseli? Ne glede na to, ali obujemo ljubke balerinke, šik športne copate, ali pa posežemo po najljubšem paru visokih petk ─ čevlji bistveno dopolnijo naš stil in izpopolnijo našo celotno podobo. Z najljubšim parom čevljev se v svet odpravimo polni elana in samozavesti.

Tokrat podjetje Deichmann podarja petim srečnežem oz. srečnicam bon v vrednosti 20 evrov. Svojo najnovejšo kolekcijo so obogatili s trendnimi modeli za vsako priložnost; elegantni salonarji za večerne zabave, spomladanski mehki gležnjarji, ljubke balerinke in sandali za poletje, torbice v najrazličnejših velikostih, barvah in stilu – vsak bo zlahka našel kaj za svoj okus. Predlagani plesni ustvarjalci / ustvarjalke so: Patricija Crnkovič, Arnika Matko Juvančič, Pina Eržen, Naja Dolenc, Jan Ravnik, Kenta Yamamoto, Yuya Omaki in Enej Eržen & Tara Por.
Zmagovalec oziroma zmagovalka pa bo prejel bon v vrednosti 40 evrov.

Poglejmo še nagrajence prejšnjega glasovanja. Pet srečnežev, ki si je priplesalo obrazno masko Johnny Organic, je: Branka Smole, Veronika Radjenovič, Metoda Močnik, Tea Višnar in Zvonka Divjak. Zmagovalec glasovanja je plesalec Miha Florjanc Lukan, ki je odlično odplesal koreografijo Mitje Popovskega This Bitter Earth na predizboru DWC in si priplesal vozovnico za finale v Angliji. Miha bo prejel paket Johnny Organic, sestavljen iz maske za obraz in dveh pilingov za telo. Čestitamo zmagovalcu in izžrebancem, ki bodo izdelke prejeli po pošti na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju.