Najbolj junijski plesni ustvarjalec & ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Vabimo vas k novemu glasovanju, s katerim si boste priplesali atraktivno brisačo za na plažo, ki vam jo podarja Zavarovalnica Triglav. Glasujte za Najbolj junijskega plesnega ustvarjalca oziroma ustvarjalko in pet glasovalcev bo lahko ležalo na brisači z atraktivnim vzorcem močerada.

Predlagani so: Vanja Kolanovič, Urška Medved, Jaka Rehar, Andrej Škufca & Melinda & Jurij & Jagoda Batagelj, Galerija plesa Maribor, Gaja Lušin, Lara Balodis Slekovec in Cuerpo Latino Project. (Foto: FB, Eva Klevska). Zmagovalka oziroma zmagovalec glasovanja bo poleg brisače prejel še dve kapici s šiltom. Glasujete lahko do ponedeljka, 29. junija 2015, do 18.00.

Nagrajenci prejšnjega glasovanja, ki bodo prejeli plastenko Voda za življenje, pa so: Zaharuli Ilievska, Sanja Čendak, Polona Pirc in Ivana Atanasova. Izglasovali pa ste najbolj vodno plesno ustvarjalko, in sicer plesalko Patricijo Crnkovič, ki je tudi ena od zmagovalk in prejemnica finančnih sredstev po izboru komisije akcije Mladi upi Zavarovalnice Triglav. Prejela bo dve plastenki za vodo. Čestitamo vsem nagrajencem in zmagovalki, ki bodo nagrado prejeli po pošti na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju.