Ana Klašnja uspešno prestala operacijo. Pomagala ji je Louise Hay

V svojih življenjih se vsakodnevno soočamo z neštetimi izzivi in preizkušnjami, ki od nas zahtevajo veliko poguma, vztrajnosti in moči. Nemalokrat pa se vseeno zgodi, da so izzivi, s katerimi se srečujemo, neskončni in nepremagljivi. Postavijo nas v položaj, v katerem začnemo dvomiti o sebi in močno vplivajo na naše razpoloženje. V teh trenutkih je še kako pomembno, da se zavemo, da svojo zgodbo ustvarjamo sami!

Vselej nasmejana ljubljanska balerina Ana Klašnja, ki je v začetku leta uspešno prestala operacijo stopala, si je k uspešnemu zdravljenju pomagala tudi s pozitivnim razmišljanjem. "Sprejela sem odločitev, da negativne misli in stališča preprosto ne bodo del mojega življenja in tega se tudi držim. Trudim se ostati aktivna in ne pestujem svojih težav. Lahko rečem, da je ravno Louise Hay močno zaznamovala moje življenje, saj se v mračnih trenutkih vedno oprem na njeno filozofijo pozitivnih misli," pravi baletna plesalka, ki se je pozitivnega razmišljanja držala tudi med nekaj mesečnim okrevanjem.
Da bi bili venomer pripravljeni na nepredvidljive situacije, ki nam jih prinaša življenje, je potrebno spremeniti svoj pogled na svet ter ohraniti pogum, voljo in moč. Suzana Štembergar, učiteljica po metodi Louise Hay, svetuje, da postopoma spremenimo svoj način razmišljanja in začnemo verjeti, da se bo tudi iz najslabše situacije porodilo nekaj dobrega. Suzana predlaga: "Svoj um napolnimo s pozitivnimi mislimi in stavki. Napišimo jih na primer na steno ali ogledalo. Pomembno je, da prostore, kjer se največ gibljemo, napolnimo s pozitivno energijo. Pozitivno okolje bo pozitivno navdahnilo naše misli."
Suzana Štembergar, učiteljica po metodi Louise Hay, svetuje, da postopoma spremenimo svoj način razmišljanja in začnemo verjeti, da se bo tudi iz najslabše situacije porodilo nekaj dobrega.
Tovrstno razmišljanje še zdaleč ni nesmiselno. Pozitivne misli dobrohotno vplivajo na dobro počutje in zdravje. Tri afirmacije, ki bodo izboljšale vaš vsak dan: karkoli se je zgodilo, vem, da bom lahko rešil; popolnoma sem pripravljen/-a na vse situacije; pot, ki je pred menoj, je prosta in odprta. Naj afirmacije preplavijo celo vašo bit. Oblikujte si smernice, ki bodo vodile vaše življenje in negativne misli preobrazite v pozitivne. Vadite jih vsak dan, ponavljajte jih zjutraj, zvečer in tekom dneva. Kako začeti? Izberite si afirmacijo dneva in jo ponavljate ves čas. Tudi Jana, voda s sporočilom, med nas prinaša svež veter optimizma in afirmacij Louise Hay, ki nas usmerjajo k pozitivnim življenjskim spremembam.

View Gallery 4 Photos