Najbolj Jessica plesna ustvarjalka & ustvarjalec

Please select a featured image for your post

Z našo nagradno igro in podjetjem Bizjan&co, ki je ekskluzivni zastopnik za naravno nego nohtov Jessica, si bo pet srečnežev oziroma srečnic lahko polepšalo nohte. Podarjamo pet kompletov "peelingnail".

Predlagam vam, da glasujete za naslednje plesne ustvarjalce: Maša Kagao Knez, Sanja Nešković Peršin, Yuya Omaki, Tadeja Pavlič, Špela Repovš, Katjuša Kovačič, Milan Glamočanin in Anton Volkov (foto: Darja Štravs Tisu, Tiberiu Marta, Tango Akademija, Buba center, Zdenko Huzjak). Zmagovalec oziroma zmagovalka bo poleg kompleta "peelingnail prejel/-a še komplet, v katerem so krema za roke, balzam za obnohtno kožico in čudežno mandljevo olje, ki mehča in rešuje še tako problematične nohte. Glasujete lahko do 12. oktobra.

Pet srečnežev prejšnjega glasovanja, ki bodo prejeli svetovno uspešnico, knjigo Dieta 5:2 založbe Mladinska knjiga, pa je: Eva Plešnar, Eva Polanko, Nataša Kovačič, Helena Golobič in Barbara Vrh. Za najbolj smuti plesno ustvarjalko ste določili Špelo Jezovšek, ki si je za plesna nastopa na mednarodnem art festivalu v Strugi prislužila naziv "laureat 1. stepen" ter prejela kipec Isadore Duncan. Špela bo poleg knjige Dieta 5:2 prejela še knjigo Smutiji, v kateri so recepti za zdrave smutije. Čestitamo vsem nagrajencem in zmagovalki, ki bodo nagrade prejeli po pošti na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju.