Najbolj cvetlični plesni ustvarjalec / ustvarjalka

Please select a featured image for your post

V tokratnem glasovanju Kozmetika Afrodita podarja petim srečnežem oz. srečnicam darilni paket, v katerem sta kremni gel za prhanje in mleko za telo Bouquet of flowers. Kremni gel za prhanje kožo nežno očisti, jo hkrati izdatno neguje ter pomaga preprečevati njeno izsuševanje. Z opojnim vonjem zapelje v dehteči cvetlični svet ter vsakodnevno rutino prhanja spremeni v čuten ritual. Negovalno mleko za telo pa kožo izdatno nahrani in navlaži, krepi njeno zaščitno funkcijo ter jo naredi svilnato gladko. Z opojnim cvetličnim vonjem zagotavlja čutno doživetje vsakodnevne nege.

Predlagani plesni ustvarjalci / ustvarjalke so: Silvestra Perčič, Sylvia Valentine, Marinka Štern, ekipa Šeherezade, Mitja Obed, Gašper Kunšek ter Ana Mesec in IIiya Dobrev. Zmagovalec oziroma zmagovalka pa bo prejel/-a dva kompleta Bouquet of flowers. Glasujete lahko do ponedeljka, 25. 4., do 18.00

Poglejmo še nagrajence prejšnjega glasovanja. Pet srečnežev, ki si je priplesalo bon v vrednosti 20 evrov podjetja Deichmann, je: Nina Slabe, Iris Tomc, Mira Pirš, Katja Koren in John Turk. Zmagovalka glasovanja je Patricija Crnkovič, ki je koreografinji Claudii Sovre na tekmovanju koreografskih miniatur v Lendavi priplesala tretjo nagrado, podjetje Deichmann pa ji bo podarilo bon v vrednosti 40 evrov.  Čestitamo zmagovalki in izžrebancem, ki jim bo bone poslalo podjetje Deichmann na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju.