Najbolj Afrodita plesna ustvarjalka & ustvarjalec

Please select a featured image for your post

Vabljeni k našemu novemu glasovanju, ki smo ga pripravili skupaj s Kozmetiko Afrodita, ki bo petim izžrebanim glasovalcem podarila paket izdelkov, v katerem bodo krema za sončenje za obraz Sun care anti-age SPF 25, SOS lotion – prva pomoč pri pikih komarjev in opeklinah, ter Aloe vera hydra – tonik za poletno osvežitev.

Glasujete lahko za naslednje predlagane plesne ustvarjalke in ustvarjalce: Daniel Petkovič, Tjaša Gazdag & Janja Gomboc, Sara Živkovič, trio in mala skupina PK Lukec, Janja Pušel, Žigan Krajnčan & Gašper Kunšek, Dušan Teropšič & Veronika Valdés in Darja Štravs Tisu & Nina Noč (foto: Nada Žgank, Darja Štravs Tisu, Državc 2015).  Zmagovalec bo poleg vseh treh naštetih izdelkov prejel še slastni gel za prhanje Delitious. Glasujete lahko do ponedeljka, 10. avgusta 2015, do 18.00.

Nagrajenci prejšnjega glasovanja, ki bodo prejeli lak za nohte Enthusiasm, blagovne znamke Jessana podjetja Bizjan&Co, ki ekskluzivno zastopa ameriško blagovno znamko Jessica, pa so: Sabina Ambrožič. Ana Marc, Barbara Vrh, Zvonka Logar in Karmen Pečnik. Za najbolj entuziastičnega plesnega ustvarjalca oziroma ustvarjalko pa ste izglasovali Tosio Robar Žerak in Brina Hladeta, ki bosta poleg laka za nohte Enthusiasm prejela še lak za nohte v barvi Memorable in Revealing. Čestitamo vsem nagrajencem in zmagovalcema, ki bodo nagrado prejeli po pošti na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju.