Najatraktivnejša plesna obleka

Please select a featured image for your post

Vabljeni h glasovanju za najatraktivnejšo plesno obleko državnega prvenstva v standardnih plesih in si priplešite praktično športno torbo Dance, ki jo podarja podjetje oziroma baletna trgovina Veronarte. Trgovina s plesnimi in baletnimi potrebščinami Veronarte se nahaja na Glavnem trgu 17b v Mariboru in njene police se šibijo od vsega, kar potrebuje plesalec ali plesalka ne glede na plesno zvrst. Veliko uporabnih stvari in oblačil boste našli tudi tisti, ki ne plešete.

Pet srečnežev bo podjetje Veronarte iz Maribora nagradilo s torbo, s katero boste lahko odšli na trening ali pa vam bo služila kot vsestranska torbica za vsak dan. Predlagane so naslednje plesalke: Simona Preininger, Nika Bagon, Maruša Pinter, Tosia Robar Žerak, Brina Paulina Dezman, Ana Mesec, Neli Čadej, Jasna Potočar, Zala Kotnik, Naja Dolenc in Saša Ul (foto: Marko Mesec). Zmagovalna plesalka si bo poleg torbe priplesala še bon v vrednosti 30 evrov in si lahko v trgovini Veronarte izbrala tisto, kar ji bo najbolj všečno. Glasovanje poteka do ponedeljka, 23.2., do 18.00.

Poglejmo pet nagrajencev prejšnjega glasovanja, ki so si priplesali piling za nego obraza ekskluzivne francoske kozmetike Noémie Cosmetics. To so: Stanko Kovačec, Zvonka Potočar, Tanja Marolt, Petra Mlakar in Claudia Sovre. Zmagovalec glasovanja pa je plesni par Matej in Anja Pritekelj, ki bo prejel mleko, tonik, kremo ter piling Noémie Cosmetics. Čestitamo zmagovalcema in vsem prejemnikom nagrad, ki jih bo prinesel poštar na naslove, ki ste jih dopisali ob glasovanju.