Naj Tereza’s Choice plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Glasuj za svojega favorita/favoritko in si pripleši zaščitno masko slovenskega proizvajalca Čarman Šport!

Vabljeni v nov krog tritedenskega glasovanja, v katerem lahko glasujete za Naj Tereza’s Choice plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si priplešete zaščitno masko Čarman Šport! Dva slovenska proizvajalca, Tereza Poljanič, ki deluje pod blagovno znamko Tereza’s Choice, ter zakonca Valerija in Ivo Čarman sta združila svoje moči in podarjata nagrade tako glasovalcem kot seveda prvim trem plesnim kreativcem. Šest, ki se jim bo nasmehnila sreča, bo prejelo zaščitno masko z logotipom Parade plesa oziroma Tereza’s Choice. Maske podjetja Čarman Šport so lahke, hitro sušeče, elastične in dihajo, ne ovirajo vas pri vaših opravilih takrat, ko je priporočeno, da jih nosimo. Čarman Šport, ki domuje v Škofji Loki, ima poleg različnih motivov mask seveda v svoji trgovini še mnogo zanimivih izdelkov slovenskega porekla in modne kose, ki so dostopni za vsak okus in žep.

Šest glasovalcev bo prejelo masko Parada plesa oziroma Tereza’s Choice.

Torej vabljeni h glasovanju za naslednje plesalce/plesalke: Nina Noč, Tomo Tololeski, Tjaša Krajnc, Monika Veselčić, Brina Zadravec, Tomaž Šter & Valerija Musina, Mojca & Igor Razinger, Peter Fileš & Maja Pucelj. Prvouvrščeni prejme masko in komplet vseh treh kuharskih knjig Zdravo, Tereza!, v katerih so zbrani najboljši vegetarijanski recepti avtorice Tereze Poljanič. Drugouvrščeni prejme poleg maske drugo in tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza!, tretjeuvrščeni pa prejme tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza in seveda masko. Za svojega favorita/favoritko lahko glasujete do ponedeljka, 8. 6. 2020, do 18.00!

Kuharske knjige in maske Zdravo, Tereza! čakajo na plesne ustvarjalce.


Poglejmo prejemnike nagrade prejšnjega glasovanja, in sicer prejmejo družabno igro gumitwist naslednji izžrebanci: Andreja Pahor, Erika Turina, Špela Kočevar, Tina Mrše in Martina Krapež.

Alica Stojko Saliu, Nuša Urnaut ter Klara Stiblik in Zala Topole

Za Naj twist plesno ustvarjalko ste izglasovali Alice Stojko Saliu, ki je za naš portal priznala, da so njeni plesalci izgubili motivacijo in je zanjo to najhujša izkušnja v tem korona obdobju; a gre pokončno v nove čase, ki so že tu. Alice bo prejela tri gumitwiste podjetja Binca iz Murske Sobote, kar bo gotovo razveselilo njene otroke. Drugo mesto in dva gumitwista si je priplesala balerina Nuša Urnaut, dijakinja 2. letnika KGBM, ki kljub začetni nekompatibilnosti z baletno profesorico ni vrgla puške v koruzo in je zdaj pripravljena za balet narediti vse. Vsaka svoj gumitwist pa prejmeta tretjeuvrščeni, Klara Stiblik in Zala Topole, ki sta na tekmovanju Opus 1 z ritmičnimi udarci pisalnega stroja pod mentorskim vodstvom Špele Medved (Glasbena šola Laško Radeče) navdihnili za ples svoje zgodbe s plesom Ko zgodba oživi. Čestitamo zmagovalki, drugouvrščeni in tretjeuvrščenima ter vsem nagrajencem, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani! Nagrado vam pošlje podjetje Binca iz Murske Sobote, ki je znova obudilo legendarno družabno igro gumitwist!

Glasuj in si pridobi nagrado