Naj talent

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da sodelujete v našem glasovanju in si priplešete atraktivno nagrado. Izbirate lahko med skupinama AllThat ali Dunking Devils.

V teh poletnih dneh, ko rade pokažemo gole noge, bo depilacija nog ravno pravšnja zadeva. A preden si priplešete nagrado, morate izbrati eno od dveh atraktivnih skupin, ki sta navdušili v televizijski oddaji Slovenija ima talent. Akrobatska skupina Dunking Devils je s kombinacijo košarke in akrobatike ustvarila akrobatsko-košarkarski šov. Na talentih pa so moški ekipi pomagale tudi plesalke iz skupine Stars pod vodstvom Nine Ogrin.
Skupina AllThat se je za sodelovanje na talentih prijavila z željo, da pokaže Sloveniji, kaj se dogaja za stenami kazinske dvorane na Gerbičevi. Cilj AllThata je bil uvrstitev v finale, in to so tudi dosegli.

Štirim nagrajenkam bo kozmetični in frizerski salon Alexhairbodyline iz Ljubljane podaril brezplačno depilacijo nog. V prostorih Alexhairbodyline, ki se nahaja v pasaži Maximarketa, Trg republike 1 v Ljubljani, je združena profesionalna ekipa frizerjev in kozmetičnih profesionalcev. Kozmetična ekipa, ki jo vodi Viki Leški, vam bo znala svetovati, kakšno nego potrebuje vaša koža, kako se lahko s kavitacijo uspešno znebite celulita, si naredite brazilsko depilacijo, uredite nohte in še marsikaj. Specialisti za Anastasio Beverly Hills, Dr. Hauschko, Murad, LCN so vam na voljo tudi na telefonu: 031 306 991.
Vabljeni, da glasujete do 6. julija 2010 do 15.00.

Objavljamo še nagrajence iz prejšnjega glasovanja, ki so izglasovali skupino Maestro za naj skupino. Anžetu Škrubetu in njegovi ekipi čestitamo enako kot prejemnikom atraktivnih ročnih ur, ki jih podarja Urarna Lečnik. Nagrajenki sta Hana Šanca iz Ljubljane in Nastja Kovačec iz Rečice ob Savinji, nagrajenca pa Nejc Erjavec in Jaka Kolomanko iz Medvod. Vsi bodo nagrade prejeli po pošti.