Naj Sunna plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Glasujte in si priplešite nagrado!

Glasujte in si priplešite jojoba olje slovenske ekološke kozmetike Hiška zelišč!

Tri tedne lahko glasujete za svojega plesnega favorita/favoritko in si priplešete ekološko jojoba olje, ki ga podarja Patricija Šenekar, ustanoviteljica prve ekološke kozmetične linije pri nas, ki deluje pod blagovno znamko Sunna. Sunna pomeni v norveški mitologiji boginjo sonca in takšni so tudi Patricijini izdelki sončni in naravni. “Vesela sem, da sem se l. 2009 odločila svojo kozmetiko (takrat pod imenom Zeleno) plasirati na tržišče, saj sem svoj nabor izdelkov še razširila – za vse nas. Od vedno vztrajam pri vrhunski kvaliteti surovin, ki jih skrbno poiščem in preizkusim, vztrajam pri svojih načelih in svoji kreaciji, za katero trdno stojim in lepemu občutku, ki me ob uporabi prežame. Že veliko let sem občutljiva in zahtevna uporabnica svoje lastne kozmetike in v hecu rečem, da imam 69 problemov, a moja koža, ni eden izmed njih. Glede na svoja leta, imam zelo lepo kožo. Vse uporabljene sestavine napeljujejo kožo in duh k dobremu počutju. Moja filozofija je narediti izdelek, prost kemikalij, pesticidov, konzervansov in emulgatorjev, ki s premišljeno sestavo, po načelu manj je več, zadostijo različnim potrebam naše kože,” pravi Patricija. Njene ekološke izdelke najdete na spletni strani https://hiskazelisc.com/

Sunna jojobovo olje za šest srečnih izžrebancev

Nagrajenih bo šest srečnežev, ki bodo glasovali za naslednje plesne izbrance oziroma izbranke: Zarja Čerkez, Edward Clug, Stella Tozon in Naja Domazet, Tijuana Križman Hudernik, Matjaž Marin, Filip Jurič, Matevž Česen, Maja Ocvirk, Nataša Kočar, Eva Jankovič in Ksenija Visket. Zmagovalec/zmagovalka prejme razkužilo, dezodorant v kremi, arganovo milo in jojoba olje. Sunna nagrajuje tudi drugouvrščenega/drugouvrščeno, ki prejme poleg jojoba olja še razkužilo za prostore in arganovo milo. Tolažilno nagrado pa prejme tretjeuvrščeni/tretjeuvrščena, in sicer arganovo olje in milo. Za svojega favorita/favoritko lahko glasujete do ponedeljka, 20. 7. 2020, do 18.00!

Ekološki izdelki za prve tri na stopničkah

Rezultati prejšnjega glasovanja pa so naslednji. Pet srečnežev, ki so glasovali za naj Missha plesnega ustvarjalca in prejmejo sheet masko, posebno masko za učvrstitev in vlaženje kože ter ampulo iz cvetnega prahu, je: Ana Kristina Kosmač, Neli Štampohar, Mateja Šifrar, Manca Kodrič in Dejan Ratej.

Čestitke zmagovalcema Tanisi Potočnik Martič in Karlu Ostružnjaku (na fotografiji s trenerko Natalijo Banovič), drugouvrščenima, baletnima plesalcema Mirjani Šrot in Filipu Juriču (foto: Darja Štravs Tisu), ter tretjeuvrščenima Damirju Halužanu in Anni Mashchyts

Zmagovalca pa sta Tanisa Potočnik Martič in Karlo Ostružnjak, nov plesni par na športni plesni sceni in slovensko-hrvaška naveza, ki obeta nove odlične rezultate za Slovenijo. Prejmeta paket s čistilnim tonikom, oljem za poškodovane lase, kompaktnim tekočim pudrom in korektorjem. Fresh scalp izdelek za lase, puder v kamnu in korektor sta si kot drugouvrščena priplesala Mirjana Šrot in Filip Jurič, ki sta zavibrirala v Hori Edwarda Cluga na nedavnem koncertu Nismo pozabili na vas, ko nemirne dlani iskrijo čustvene napetosti, duet pa se navdahne z novim mladostnim optimizmom, je zapisala naša recenzentka Daliborka Podboj. Damir Halužan in Anna Mashchyts pa sta pristala na tretjem mestu z izjavo, da so s korono odpadla tekmovanja in nastopi, nista pa odpadli dobra volja in motivacija, načrtovana poroka bo prihodnje leto; prejmeta pa nočno masko in korektor kozmetike Missha. Čestitamo zmagovalcema, drugouvrščenima in tretjeuvrščenima ter vsem nagrajencem, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani!

Glasuj in si pridobi nagrado