Naj slovenske plesne zvezde in plesna FB nagradna igra

Please select a featured image for your post

Letošnji prvi del državnega pvenstva v modernih tekmovalnih plesih je prinesel dvainsedemdeset novih državnih prvakov, in nekatere med njimi smo predlagali za slovenske plesne zvezde. Če boste glasovali za spodaj predlagane plesalce, plesalke in skupine, si lahko priplešete atraktivno nagrado. Podjetje Oriflame bo šestim srečnežem podarilo Nature Secrets kolekcijo s krepilno meto in malinami, ki jo sestavljajo deodorant antiperspirant, gel za prhanje in toaletno milo.

Če boste glasovali prek Facebooka in lajkali našo rubriko, pa bosta dva glasovalca poleg kolekcije prejela še lično kozmetično torbico. Lajkajte na linku
http://www.facebook.com/paradaplesa.si?sk=app_141313235940395

Izbirajte med našimi plesnimi predlogi: Maša Pušnik, Nika Bolčič&Gašper Kunšek, Andraž Mrak&Dejan Djurovič, Bad Girl&Boy, Palladio, Briljantina, Look at me now, Pop’n’band, Damn Jazz, Go-Breakers, Staša Tušar.
Oriflame je vrhunska naravna švedska kozmetika s celovito linijo kakovostnih kozmetičnih izdelkov, ustvarjena z ljubeznijo in spoštovanjem do narave. Oriflamovi strokovnjaki združujejo naravne sestavine z najnovejšimi znanstvenimi dognanji in tako zagotavljajo najvišjo kakovost izdelkov. Slogan "naravna švedska kozmetika" zaobjema bistvo ponudbe – z Oriflame izdelki poudarite svojo naravno lepoto. Pomemben del Oriflamove filozofije sta tudi skrb za okolje in živali – izdelki so v skladu z okoljevarstvenimi standardi in niso testirani na živalih, temveč na ljudeh prostovoljcih.
Za razvoj najnovejše linije Nature Secrets so Oriflamovi strokovnjaki izkoristili nekaj najučinkovitejših sestavin iz zgodovine kozmetike in jim dodali delčke sadja. Rezultat so naravni negovalni izdelki s kokosom in hranilnim žitom, krepilno meto in malinami ter jojobo in mangom.
Zlata pšenična zrna vsebujejo proteine, ki učvrstijo, navlažijo in zgladijo kožo. Kokos ima v sebi bogato olje, ki hrani in vlaži kožo, vsebuje pa tudi antioksidantni vitamin E

Zeleni listi vodne mete osvežijo, stimulirajo in hladijo, prav tako pa imajo vlažilne lastnosti. Plodovi malin so polni antioksidantov, kot je na primer krepilni vitamin C.

Seme jojobe vsebuje olje, ki se preprosto vpije v kožo in jo naredi mehko in gladko. Maslo iz koščic manga je bogato z antioksidanti, vitamini in minerali ter fantastično vlaži.

Oriflamovi katalogi izhajajo vsake tri tedne, v njih pa je mnogo fantastičnih izdelkov. Z včlanitvijo na www.oriflame.si ali preko neodvisnih lepotnih svetovalcev si lahko pridobite stalni 23-odstotni popust. Oriflame nudi širok izbor kozmetičnih izdelkov za vso družino, ki vam bodo pomagali do čudovitega videza in dobrega počutja. Z Oriflamom boste spoznali veliko ljudi, sklenili nova prijateljstva, sodelovali na prijetnih druženjih in dobili možnost potovanj po vsem svetu! 
Glasujete lahko do 28. junija do 12.00.
Glasovalci ste izbrali naj plesalca Tilna Grašiča. Zmagovalcu čestitamo, za nagrado pa prejme atraktivno športno
potovalko iz kolekcije X’Pression, ki jo podarja podjetje Toko. Atraktivno torbico Samsonite pa so si priplesali naslednji srečneži: Ana Danel, Šempeter; Helena Golobič, Novo mesto; Janja Gajvski, Krško; Andrea Hosseini, Ljubljana; Igor Smolnikar, Slovenj Gradec; Mojca Celin, Ljubljana; Robi Utenkar, Maribor; rdecelasa@gmail.com in gosar.marko@gmail.com pa sta glasovala prek Facebooka in lajkala našo rubriko. Poleg Samsonite torbice bosta prejela še torbico za prenosnik. Vsi izžrebanci bodo izdelke prejeli po pošti.