Naj simpatični plesno-zasebni par!

Glasuj in si pripleši nagrado Kamena duga.

Priplesali smo do novega glasovanja in tokrat sem v sodelovanju s podjetjem in blagovno znamko Kamena duga pripravila prav posebno glasovanje. Nominirani so namreč plesalci, ki se družijo tudi izven plesnega parketa, odra, dvorane in so par tudi zasebno. In ker ugotavljam, da plesnih zaljubljencev na vseh plesnih področjih ni malo, je pred vami prvi del nominiranih plesno-zasebnih parov. Nominirani so: Jure Bergant & Nika Burazer, Maša Štucin & Aljoša Moderndorfer, Yujin Muraishi & Chie Kato, Matjaž Marin & Olesja Hartmann Marin, Neža Colja & Stefan Chiari, Miha Krušič & Ana Klašnja, Michal Rynia & Nastja Bremec Rynia, Peter Fileš & Maja Pucelj, Klemen Prašnikar & Aleksandra Averkijeva, Gaj Žmavc & Tetiana Svetlična, Aljaž Škorjanec & Janette Manrara in Matej Pritekelj & Valentina Wolf. Kamena duga nagrajuje zmagovalni in drugo- ter tretjeuvrščeni par s prekrasnimi izdelki, ki jih najdete na njihovi spletni strani https://kamenaduga.com/. Izbor izdelkov je ogromen in obsega od atraktivnega nakita do izdelkov za okrasitev stanovanja ter oblačil.

Kamena duga podarja zmagovalcu: pareo, dva obeska za ključe, dva magneta, okvir in stojalo za fotografije; drugouvrščeni par prejme pareo, obesek za ključe, okvir in stojalo za fotografije, tretjeuvrščeni pa obesek za ključe, magnet in okvir za fotografijo.

Za zaljubljence lahko glasujete do ponedeljka, 26. aprila, do 18.00, in sicer večkrat na dan. Devet glasovalcev prejme izdelek Kamene duge.

Nagrad za glasovalce je devet, in sicer okvirji za fotografije, obeski za ključe in magneti Kamena duga!

Poglejmo, kako se je razpletlo prejšnje glasovanje. Markaya podarja šestim izžrebanim pomladni trak za lase, in sicer so to: Tjaša Šalamun, Sonja Rožman, Karmen Murovec, Iva Flisar, Špela Vitko in Nena Vrhovec Stevens.

Čestitke zmagovalki minulega glasovanja Kseniji Visket (foto: photoVista) in drugo- ter tretjeuvrščeni, Nini Noč (foto: Darja Štravs Tisu) in Vanesi Praunseis.

Markaya nagrajuje zmagovalko glasovanja plesalko in pedagoginjo orientalskega plesa, Ksenijo Visket, s kompletno trenirko in trakom za lase, drugouvrščena, balerina Nina Noč, prejme spodnji del trenirke in kapo, plesalka Vanesa Praunseis pa kot tretjeuvrščena prejme pulover s kapuco in trak za lase. Čestitke vsem trem na ‘stopničkah’ ter prejemnikom nagrad, ki jih bodo prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani. Prijazno prosim, da nagrade tudi prevzamete!

Glasuj in si pridobi nagrado