Naj roza oktobrski plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Glasujte in si priplešite mandljev namaz!

Glasuj in si pripleši mandljev namaz s kokosom in malino Tereza’s Choice!

Oktober je vsako leto v znamenju roza barve in s tem oznanjamo mesec boja proti raku dojk, najpogostejšemu malignemu obolenju žensk v razvitem svetu. V mesecu oktobru po številnih državah sveta tečejo različne akcije ozaveščanja, katerih skupni namen je opozoriti na bolezen, pomen pravočasnega odkrivanja in učinkovitega zdravljenja ter nenazadnje podpora vsem tistim, ki se jih je bolezen že dotaknila. Med njimi sem tudi sama, zato je aktualno glasovanje, kot vedno oktobra, v roza odtenkih. Nagrade podarja moja hčerka Tereza Poljanič z blagovno znamko Tereza’s Choice, ki s svojimi izdelki skrbi za naše zdrave prehrambene navade. Šest srečnih izžrebanih bo prejelo Tereza’s Choice mandljev namaz s kokosom in malino. Seveda, če boste klikali ali glasovali za predlagane plesne ustvarjalce oziroma ustvarjalke.

Šest odličnih in zdravih nagrad Tereza’s Choice čaka šest srečnih izžrebanih.

Na našem seznamu so: Tea Bajc, Neža Colja & Stefan Chiari, Lara Nedeljkovič, Akim Pekunov & Maša Kastelic, Tasja Šarler, Ana Cvelfar, Jernej Šmid, Lukas Zuschlag & Mateja Železnik in Maia Makhateli.

Terezine kuharske knjige Zdravo, Tereza! in namazi čakajo na prve tri uvrščene plesalce/plesalke.

Tereza bo nagradila zmagovalca/zmagovalko s kompletom svojih kuharskih knjig in mandljevim namazom, prav tako bo nagrajen drugouvrščeni, in sicer z drugo in tretjo knjigo in mandljevim namazom, ter tretjeuvrščeni, ki prejme tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! in mandljev namaz. Za svojega favorita/favoritko lahko glasujete do sobote, 31. 10. 2020, do 18.00! Poglejmo še nagrajence prejšnjega glasovanja, ki bodo prejeli naravno milo Sapunoteka. To so: Marko Lukek, Roman Kastelic, Jelka Plevčak, Nika Štampohar, Silva Povše in Nejka Brce.

Čestitke zmagovalcu Dušanu Vodlanu, drugouvrščeni Kaji Lin Jagodič Avguštin (foto: Gaynor Johnson) in tretjeuvrščenima Juretu Bergantu & Luani Valentino (foto: osebni arhiv).

Zmagovalec glasovanja pa je Dušan Vodlan, ki napoveduje ustanovitev nove plesne zveze, ki bi bila alternativa Plesni zvezi Slovenije; več podrobnosti bo znanih v kratkem. Drugouvrščena je Kaja Lin Jagodič Avguštin, ki se je z veseljem odzvala povabilu sekcije za moderne tekmovalne plese pri PZS in poučevala plesalce “go with the flow”, in to kljub temu da je v veselem pričakovanju družinskega člana. Tretja pa sta Jure Bergant & Luana Valentino, novi par na športno plesni sceni; žal naš Jure pleše za Švico, a bomo veseli, če kdaj v prihodnosti prepriča Luano, da zaplešeta pod slovensko zastavo. Vsi prejmejo darilni paket izdelkov pokrovitelja glasovanja Sapunoteka. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalcu, drugouvrščeni in tretjeuvrščenima. Nagrade bodo vsi prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani!

Glasuj in si pridobi nagrado