Naj razvajam se plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Glasuj za naj razvajam se plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši masažno ploščico vrtnica.

Pred vami so trije tedni novega glasovanja in tokrat izbiramo naj razvajam se plesnega ustvarjalca/ustvarjalko. Plesalka in voditeljica plesne vadbe Ladies Tease Dance Leja Potočnik sodeluje v tokratnem glasovanju, in sicer s svojo blagovno znamko https://razvajam.se/, kjer lahko najdete odlične izdelke naravne kozmetike. Petim glasovalcem bo podarila masažno ploščico vrtnica z ruby čokolado.

Masažna ploščica vrtnica čaka pet glasovalcev.

Tokratni predlogi prihajajo s plesnega tekmovanja mladih plesnih ustvarjalcev, ki so še zadnjič pred samoizolacijo nastopili na odru doma kulture Španski borci v Ljubljani. Iz Opus 1 plesna miniatura so tokrat predlagani naslednji plesalci in plesalke ter en voditelj, ki pa je tudi gibalec: Daniel Petković, Matija Bračko, Mila Fatur Škof, Nuit Vale, Mija Razboršek, Žana Žniderič, Lučka in Lara Jakše ter Gea Modic. Vse fotografije so delo Anke Simončič, obrazložitve pa so vzete iz recenzije Daliborke Podboj. Zmagovalec/zmagovalka prejme masažno svečko, balzam za ustnice z bučnim oljem, darilno kopalno sol, tonik za nego in čiščenje obraza (100 ml), kremo za stopala chili steps in ploščico s citatom ‘Pole dance’. Leja Potočnik pa nagrajuje tudi drugouvrščeno/drugouvrščenega, in sicer z masažno svečko, tonikom za nego in čiščenje obraza (100 ml) in balzamom za ustnice z bučnim oljem, ter tretjeuvrščenega/tretjeuvrščeno s kremo za stopala chili steps in tonikom za nego in čiščenje obraza (30 ml). Za svojega favorita/favoritko lahko glasuješ do ponedeljka, 27. aprila, do 18.00!

Super nagrade za super prve tri uvrščene

Poglejmo še prejemnike nagrad prejšnjega glasovanja. Podjetje Oriflame je nagradilo šest srečnežev, ki si je priplesalo najnovejši tekoči puder The One Everlasting Sync s Skin Response tehnologijo. To so: Neja Križan, Iztok Plevelj, Barbara Vrh, Mojca Braz, Ivanka Novak in Matjaž Adamlje.

Izza Teršek (foto: Anka Simončič), Milan Tomašik (foto: Sunčan Stone) in Mojca Funkl (foto: Miro Majcen)

Zmagovalka glasovanja je Iza Teršek, ki je z mentorico Gogo Stefanovič Erjavec priplesala do zlatega priznanja na tekmovanju Opus 1 s solom BEAT, BIT, BITI. Prejme pa tekoči puder Everlasting Syncs s Skin Response tehnologijo, parfum Infinita, ovijalec trepalnic in maskaro iz The One kolekcije. Oriflame nagrajuje tudi drugouvrščenega, in to je Milan Tomášik, avtor predstave Pokrm/Repast, ki ga je naša recenzentka Daliborka Podboj ocenila za “zahteven koreografski zalogaj, vendar v dobro zastavljeni gibalni poslikavi ter dramskem kadriranju se izkaže za dovolj celovito oblikovan, tudi jasno berljiv plesni projekt”. Milan bo verjetno darilo, ki ga sestavljajo tekoči puder The One Everlasting Syncs s Skin Response tehnologijo, parfum Infinita in ovijalec trepalnic, podaril kakšni predstavnici ženskega spola. Nagrajena bo tudi tretjeuvrščena Mojca Funkl, ki je s soplesalcem Arnejem Ivkovičem zmagovalka prve in edine oddaje četrte sezone šova Zvezde plešejo, ki se je začasno zavoljo korona virusa umaknila s TV-zaslonov. Mojca prejme tekoči puder s Skin Response tehnologijo in parfum Infinita. Čestitamo zmagovalki in vsem nagrajencem, ki bodo nagrade prejeli po navadni pošti, in sicer s strani pokrovitelja podjetja Oriflame v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani!

Glasuj in si pridobi nagrado