Naj plesalec ali skupina

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da izberete skupino ali plesalca, ki vas je navdušil s svojim nastopom, in si priplešete super nagrado, ki vam jo podarja www.kitajskamedicina.si
Izbirajte med Maticem Bizjakom, Plesno skupino Urška, Plesnim klubom Miki, Plesnim klubom Bolero, Klaro Lainšček in parom Kristina Zarubica in Urban Aljančič. Izbrana ekipa je le del dvesto petdeset članske slovenske ekipe, ki je na zadnjem svetovnem in evropskem prvenstvu v Pecsu dosegla odlične rezultate.

Osem srečnic oziroma srečnežev, ki bo glasovalo, bo prejelo bon za brezplačni pregled pri doktorjih tradicionalne kitajske medicine, ki delujejo v Ljubljani, Mariboru in Celju.

Pregled pri zdravniku kitajske medicine vključuje oceno pulza, ki ga otipa na obeh zapestjih, pregled pacientovega jezika in oči. Če je potrebno, opravi zdravnik tudi fizični pregled, predvsem s tipanjem drugih delov telesa (trebuha ipd.). Po postavitvi diagnoze zdravnik izdela okvirni načrt zdravljenja, ki vključuje število in trajanje terapij. Najpogostejši terapiji sta akupunktura in terapevtska masaža, vsaka pa traja povprečno od 20 do 40 minut. V kitajski medicini zdravje človeka določa njegova sposobnost, da ohrani harmonično notranje okolje. To je razloženo z naukom o yin yangu, z naukom o petih elementih ter teorijo qi n meridianov. Bolezen je porušeno energetsko ravnovesje med dvema poloma celote, ženskim principom yin in moškim principom yang.

Z metodami TKM odpravljamo energijske blokade in poškodbe, nastale zaradi vpliva patogenih dejavnikov, kot so preobremenjenost, ekstremno oziroma dolgotrajno čustveno stanje žalosti, strahu, skrbi in jeze ter neprimerne, prekomerne ali neustrezne prehrane, neustrezne fizične aktivnosti … Prav tako lahko odpravimo obolenja zaradi kroničnega stresa, depresije, tesnobe, nevroze, glavobole, migrene, nespečnost, obolenja vratu, vrtoglavice, bolečine v križu in nogah, mravljince in otopelost okončin, oteklost okončin, nudimo pomoč pri revmatskih obolenjih in išiasu, odpravljamo posledice možganske kapi, vnetja živcev (obrazni idr.), bolečine v želodcu in prebavnem traku, težave s prebavo, pomagamo pri neredni in boleči menstruaciji, pospešujemo zmanjševanje telesne teže in zdravimo debelost, pomagamo izboljšati miselno koncentracijo in sposobnost učenja.

Poskrbite za svoje zdravje s pomočjo mojstrov TRADICIONALNE KITAJSKE MEDICINE. Preizkusite njihove 5000 let stare metode, ki vam po naravni poti, brez neprijetnih stranskih učinkov, povrnejo vaše telesno in duševno ravnovesje. Z odprtimi rokami vas pričakujejo v Ljubljani na Celovški cesti 143; tel.: 040/837-853, v Mariboru na Zeleni ulici 17; tel.: 040/417-463, in v Celju na Mariborski ulici 122; tel.: 040/720-189. Več pa lahko izveste na spletni strani www.kitajskamedicina.si
Glasujete lahko do 30. novembra do 12.00

Glasovalci pa ste v prejšnjem žrebanju izbrali Gala Mlakerja in Lano Zagorac za najbolj prikupen par državnega prvenstva v kombinaciji desetih plesov. Objavljamo nagrajence in nagrajenke, ki bodo po pošti prejeli darilni set mineralnih ličil Lily Lolo v novih jesenskih odtenkih (senčilo za oči, rdečilo za lička in lip gloss), ki ga podarja podjetje Specia, zelena urbana etrgovina.
Mateja Krevelj, Brežice
Nadica Lončarič, Jesenice na Dolenjskem
Maja Golob, Ljubljana
Marija Zupan, Miklavž na Dravskem polju
Tatjana Zupančič, Brežice
Ajda Brusnic, Maribor
Maja Kaisersberger, Ptuj
Rebeka Soldat, Škofljica