Naj pedagog&koreograf

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da sodelujete pri glasovanju za naj pedagoga oziroma koreografa slovenske plesne scene. Glasujte in si priplešete super praktično nagrado, ki vam jo podarja podjetje Mangala, in sicer enega od praktičnih izdelkov iz njihove bogate ponudbe, kot je praktična košara za kruh, okrasna zajklja ali oljna lučka.Naj pedagog po vašem izboru pa bo prejel atraktivno košaro za šampanjec z dvema kozarcema.

Kaj sploh je Mangala? To je ekipa štirih, med seboj različnih, vendar tesno povezanih elementov:
Maša =  ogenj, ki nam daje iskro, veselje in toploto. V praktičnem smislu je odgovorna za nabavo čudovitega pohištva, ki trenutno krasi našo trgovino,v prihodnje pa tudi vaš dom in pisarno.
Mina = voda, nemirna in v gibanju, iskanju novih idej in področij znanja. Sicer pa odgovorna za trženje Mangale, da bi čim več ljudi lahko uživalo v svojem domu in se prepustilo pozitivni energiji.
Polona = zemlja, močna yin energija, ki predstavlja stabilnost v naši ekipi in nas uči komunikacije, potrpljenja ter sposobnosti reševanja problemov.
Matjaž = les, ker pod njegovimi rokami vedno kaj novega zraste. Če že ne omare in okvirji, pa vsaj dobre ideje v zvezi s pohištvom.
Mangala = kovina, vrnitev k bistvenemu, k notranjemu bistvu. Bogati notranjost hiše in stanovanja, pisarne in s tem tudi človeško notranjost. Namreč ko je človek v prijetnem okolju, se lahko bolj umiri in poveže sam s seboj. In to je tudi namen Mangale.

Za uživanje po napornem delu. Mangala je torej nova blagovna znamka lepih stvari, prijetnega bivanja in energijskega načina življenja. Je naš peti element, ki nas dopolnjuje in povezuje. Beseda MANGALA v sanskrtu pomeni SREČA, no, in potem je jasno, zakaj smo se odločili za to ime.
Verjetno ste že večkrat začutili, ko ste prišli h komu na obisk in vstopili v prostor, kakšna energija vas obdaja – je ta prijetna in umirjajoča, živahna ali iskriva, je bila tako neznatna, da je skoraj niste začutili, ali je bila agresivna in vas je motila? Vsak človek ima svoj okus za estetiko in tako je prav, je pa tudi vsaka oseba dovzetna za duhovnost in čuti pozitivno energijo, ko je ta prisotna. Skrivnost prijetnih stanovanj je v pretoku energije, ki vstopa in potuje skozi prostor, v pravilni postavitvi elementov, ki polnijo dom, in v prijetnem pohištvu, ki sestavlja celoten ambient.

V Mangali boste srečali tako feng shui kot prijeten dizajn. Tudi za postavitev elementov po stanovanju je pri nas poskrbljeno – ob nakupu naših izdelkov vam ponujamo feng shui in arhitekturno svetovanje, kjer vam bo svetovalec predlagal najboljše rešitve za prost pretok pozitivne energije. Želimo, da se v lepem okolju počutite prijetno in varno, naj vam stanovanje predstavlja dom in zatočišče, pisarna pa okolje, ki vas navdihuje. Več o tem si lahko preberete na povezavi www.mangala.si

Tokrat lahko izbirate med moškimi pedagogi in koreografi, ki delujejo na različnih plesnih področjih. Vam je kul Miša Cigoj, Dejan Zečevič, Blaž Godec, Mitja Popovski, Matevž Česen, Dejan Gregl, Aleš Gorišek, Miha Krušič ali Miha Matevžič. Odločitev je vaša.
Glasujete lahko do 5. aprila do 12.00.

Glasovalci pa ste izbrali za naj mladega plesalca Tomija Čineja. Zmagovalcu in nagrajencem čestitamo. Atraktivni lak za nohte Jessica, ki ga podarja podjetje Bizjan&Co, pa bodo po pošti prejeli naslednji nagrajenci oziroma nagrajenke:
Milica Ivnik, Tržič
Urška Markič, Vrhnika
Aljoša Strnad, Radeče
Lucija Dolenc, Zagorje
Maša Debevc, Kamnik
Dajana Pungaršek, Jurklošter