Naj pedagoginja&koreografinja

Please select a featured image for your post

Vabimo vas h glasovanju za naj pedagoginjo&koreografinjo. Glasujte in si priplešete super nagrado – set za nego telesa, ki vsebuje kopel, mleko za telo, sol ali piling, podarja pa ga podjetje Aurea Press d.o.o.

Izbirate lahko med naslednjimi pedagoginjami oziroma koreografinjami: Natalijo Banovič, Azro Selimanovič, Romano Pahor, Metko Mesesnel Bizilj, Alenko Bohak, Nino Medja, Mirjam Kerpan Izak in Majo Lavrinc.

Podjetje AUREA PRESS d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že 20 let. V zadnjem desetletju so se osredotočili predvsem na ponudbo kakovostne kozmetike za telo in dušo iz naravnih sestavin, ki so prijazne do okolja, niso testirane na živalih in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora.

Lahko se pohvalijo, da so že 12 let glavni uvoznik in zastopnik za kanadsko kozmetiko Upper Canada, ki je med kupci izredno priljubljena. V bogati ponudbi najdete veliko izbiro penečih kopeli, kopalnih soli, mil, losionov, masažnih olj in darilnih garnitur, skratka vse, kar potrebujete za vsakodnevno nego telesa, nog in rok. S pomočjo naravnih eteričnih olj Bergland si lahko sami pripravite edinstvena masažna olja ali pa si doma pričarate pravo aromaterapijo.

V trgovini Aurea pa ne poskrbijo le za vaše telo. Na izbiro imajo tudi veliko knjig za dušo, ezoterične izdelke za boljše počutje in duhovno rast. Na voljo so vam informirani izdelki za živo in bolj zdravo vodo, kot so kozarci, vrč, krožniki in Flaške. Če še niste slišali za atlantidski prstan, naj vam povemo, da resnično deluje in sodi med bolje prodajane izdelke v njihovi ponudbi.

Ste že brali o zdravilni Glini? Se še niste odločili za nakup oziroma ne veste, kje bi jo lahko kupili? V Aurei imajo na voljo prečiščeno glino za uživanje, glino za obloge, maske, glineno milo … Če vas zanima radiestezija, vam lahko ponudijo različna nihala in zaščitne piramide. Za zaščito in uresničevanje želja poskrbijo unikatni, ročno izdelani kristalni angelčki iz Brazilije. Njihova zadnja pridobitev pa so različni talismani in amuleti. Vse to in še veliko več pa najdete tudi v spletni trgovini www.aurea-kozmetika.si
Lahko pa jih obiščete v trgovini AUREA v BTC-ju, HALA A1 (pritličje) in se prepričate o bogati ponudbi kakovostnih izdelkov.

Podjetje Aurea Press d.o.o. bo šestim izžrebancem podarilo darilni set za nego telesa, glasujete pa lahko do 26. aprila do 12.00.
Glasovalci ste izbrali za naj pedagoga&koreografa Matevža Česna, ki deluje v plesnem klubu Bolero. Zmagovalcu čestitamo, prejel pa bo kovček za šampanjec, ki ga podarja podjetje Mangala.
Praktične nagrade podjetja Mangala bodo po pošti prejeli še naslednji nagrajenci:
Domen Hribernik, Braslovče
Sabina Predovnik, Vransko
Grega Mrgole  Vrhnika
Helena Golobič, Novo Mesto
Mateja Bagar, Nova Gorica