Naj Oriflame plesna ustvarjalka/ustvarjalec!

Glasuj in si pripleši najnovejši puder The ONE Everlasting Sync.

Vabljeni k našemu novemu glasovanju, in nagrade za vas, glasovalci in glasovalke, podarja švedsko podjetje Oriflame. Šestim srečnežem/srečnicam je namenjen najnovejši tekoči puder The ONE Everlasting Sync s Skin Response tehnologijo, ki je Oriflamov prvi pametni tekoči puder, saj je zasnovan za nenehno usklajevanje z okoljem, da koža ostane sveža. Edinstvena tehnologija pomaga uravnovesiti vlago, medtem ko posebna formula ustvari enakomeren ten kože in absorbira odvečne maščobe za dolgotrajen pol-mat zaključek. Z malo sreče bo vaš, če boste glasovali za predlagane plesne ustvarjalke/ustvarjalce, ki so: Jure Krajnc & Ana Vodišek, Milan Tomašik, Iza Teršek, Lovro Zajc, Karla Levec & Hana Obreza, Tajda Kožamelj, Zoja Jager in Mojca Funkl. Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a tekoči puder s Skin Response, parfum Infinita, ovijalec trepalnic in maskaro iz The One kolekcije. Oriflame nagrajuje tudi drugouvrščenega/drugouvrščeno, ki bo prejel/-a tekoči puder s Skin Response, parfum Infinita in ovijalec trepalnic. In nagrajen/-a bo tudi tretjeuvrščeni/-a plesalec/-ka, in sicer prejme tekoči puder s Skin Response in parfum Infinita. Vaše glasove zbiramo do zaključka glasovanja, ki bo v ponedeljek, 6. aprila, ob 18.00!

Nagrade podjetja Oriflame čakajo na glasovalce in plesalce.

Poglejmo, kdo so srečni nagrajenci prejšnjega glasovanja, ki bodo prejeli prelepo unikatno broško Poppy Bloom Forever oblikovalke Tjaše Klemen. Izžrebani so: Katja Rožman, Sonja Zavišek, Mija Jeršič, Kristina Pavlič, Rada Legat Benedik in Lorena Blasig. Zmagovalka pa je Neža Colja, ki z novim soplesalcem Stefanom Chiarijem osvaja visoka mesta kot po maslu. Prejela bo torbico, prstan in ogrlico Poppy.

Neža Colja je zmagovalka nagradne igre in prejme nagrado Poppy Bloom Forever. Čestitke!

Tjaša pa nagrajuje tudi drugouvrščeno Lejo Potočnik, posebno ustvarjalko, ki deluje pod lastno plesno znamko Ladies tease dance, njeno poslanstvo pa je prebuditi plesalko v vsaki ženski. Prejela bo prstan in uhane. Tretjeuvrščeni Dušan Vodlan, ustanovitelj PK Lukec Krško, ki je uradno odplesal v pokoj, toda njegova energija nikakor ne bo počivala, saj aktivnosti nadaljuje v vzporedni plesni zvezi, pa bo prstan in broško verjetno poklonil ženi Zorki. Čestitke vsem.

Čestitke tudi drugouvrščeni in tretjeuvrščenemu, Leji Potočnik in Dušanu Vodlanu.

Sem se pa glede na situacijo s korona virusom odločila, da vas nagrade, ki jih običajno pošljem s priporočeno pošiljko, počakajo, dokler se situacija ne umiri. Ne skrbite! Nagrade ne bodo nikamor odšle in vas bodo počakale. Sodelujmo vsi in ostanimo doma!

Glasuj in si pridobi nagrado