Naj oblikovalka/oblikovalec

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da sodelujete pri glasovanju za naj oblikovalko oziroma oblikovalca kostumov in plesnih oblek. Glasujte in si priplešete super nagrado, ki vam jo podarja podjetje Stillmark d.o.o., ekskluzivni zastopnik za naravno kozmetiko L’Occitane. Izbirate lahko med Matevžem Ogorelcem, Sašo Pust, Natašo Ambrož, Matejo Benedetti, Elisangelo Klarič Sandes, Alanom Hraniteljem in Leom Kulašem.
Pet srečnežev oziroma srečnic bo prejelo darilni paket s potovalnima izdelkoma, in sicer šamponom za lase in mlekom za telo L’Occitane.

Poznate L’Occitane? L’Occitane, svetovno znana blagovna znamka, ki vsebuje več kot 650 naravnih izdelkov, je že več kot 30 let zvesta sebi in svojim ustanovnim načelom.
Učinkoviti naravni izdelki blagodejno vplivajo na telo in pričarajo čutno zadovoljstvo ob njihovi uporabi. Odkrijte čarobnost njihovih resničnih zgodb na www.loccitane.si. L’Occitane je ena od treh francoskih vrhunskih blagovnih znamk, katere glavni dobavitelj in distributer je podjetje Stillmark d.o.o. Poleg L’Occitane podjetje zastopa tudi vodilno francosko blagovno znamko naravne in organske kozmetike Melvita ter prestižno blagovno edinstveno palačo svetovnih čajev – Le Palais Des Thes. 
Glasujete lahko do 3.februarja 2011 do 12.00.

Glasovalci ste izbrali za Naj dogodek leta 2010 predstavo Dama s kamelijami Plesnega Teatra Igen iz Celja, na drugo mesto se je uvrstil Urbanobalet, skupni projekt Sanje Neškovič Peršin in Kjare Starič, tretje pa je zasedla koreografija Legalov mat, koreografinje Mirjam Podobnik in mladinske šov formacije iz Kazine. Vsem nagrajencem čestitamo, njihovi vodje pa bodo prejeli bon za storitev v salonu Kristalni izvir. Čestitamo tudi nagrajenkam, ki bodo prav tako po pošti prejele bon v vrednosti 30 evrov za storitev v salonu za nego, masažo in dobro počutje Kristalni izvir v Trzinu.
Nagrajenke so:
Tjaša Jerak, Mengeš
Petra Milič, Domžale
Petra Stegel, Ljubljana
Maša Debevc, Kamnik
Barbara Bergant, Ljubljana