Naj obleka državnega prvenstva!

Glasuj in si pripleši šal in zvon Kamena duga!

Vabljeni k februarskemu glasovanju za naj obleko državnega prvenstva v standardnih plesih. Pokrovitelj glasovanja je naš partner iz sosednje Hrvaške, in sicer zagrebško podjetje Kamena duga. Znana je po unikatnem nakitu, ki ga najdete v njenih trgovinah ali pa na spletni strani www.kamenaduga.com. V njenem asortimanu so tudi prelepe tunike, obleke in šali ter dekorativni elementi. Pet srečnih izžrebancev se bo razveselilo šala in lepega zvona.

Pet nagrad za glasovalce prispeva Kamena duga iz Zagreba.

Jasno pa je, da je treba glasovati za naj obleko državnega prvenstva v standardnih plesih. Tokrat so predlagane naslednje plesalke, ki so navdušile na državnem prvenstvu v Zgornji Kungoti: Anastasia Golcova, Tara Kveder Anterič, Maja Vočanec, Victoria Sengl, Lara Nedeljkovič, Laura Walter, Veronika Kajin, Ana Mesec, Ana Ekart, Maša Kastelic, Martina Smodiš, Rubi Marinko Pocajt in Uliana Galčun. Zmagovalka in drugouvrščena si bosta priplesali šal, torbico, zvon in dekorativno škatlico. Glasujete lahko do ponedeljka, 24. februarja, do 18.00. Fotografije je prispeval Marko Mesec www.fotomesec.com

Zmagovalka in drugouvrščena bosta prejeli šal, torbico, zvon in dekorativno škatlico zagrebškega podjetja Kamena duga.

Poglejmo še izžrebanke prejšnjega glasovanja; tri, ki prejmejo booster serum kolekcije Gym For Your Skin, so: Neli Štampohar, Nejka Brce in Kristina Pavlič.

Zmagovalka in drugouvrščena prejšnjega glasovanja, Eva Hlebec in Kaja Lin Jagodič Avguštin (foto: Drago Videmšek)

Zmagovalka glasovanja naj Gym For Your Skin pa je Eva Hlebec, ki neutrudno tekmuje v disko plesu, in prejme prejme čistilno mleko, vlažilni serum in booster britanske blagovne znamke Gym For Your Skin. Drugouvrščena Kaja Lin Jagodič Avguštin, ki je v predstavi Free Standing znova dokazala, da je odlična izvajalka in interpretka ne glede na plesni stil, pa prejme obnovitveni vlažilni serum. Čestitke vsem! Vsi prejemniki nagrad bodo prejeli priporočeno pošiljko v desetih dneh od dneva objave.

Glasuj in si pridobi nagrado