Naj Missha plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Glasujte za svojega favorita

Glasuj za svojega plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in si pripleši tri kozmetične izdelke Missha.

Trije tedni glasovanja so za nami in trije tedni pred nami. Vabljeni, da stopite v svet korejske kozmetike in spoznate izdelke ter eksotične sestavine za nego obraza, ki bodo vašo kožo spet naredile gladko in sijočo. Ja, pokrovitelj aktualnega glasovanja je korejska kozmetika Missha. Trgovino z njihovimi izdelki najdete v ljubljanskem BTC-ju ali na spletni strani www.missha.si. Petim glasovalcem bo Missha podarila njihovo fantastično sheet masko, posebno masko za učvrstitev in vlaženje kože ter ampulo iz cvetnega prahu. Seveda če boste glasovali za predlagane plesne ustvarjalce in ustvarjalke, ki so tokrat: Asami Nakashima, Yuya Omaki, Yaman Kelemet, Miha Krušič, Mirjana Šrot & Filip Jurič, Rafael Amargo, Damir Halužan & Anna Mashchyts, Mojca Majcen & Luka Ostrež, Lukas Zuschlag, Tanisa Martič Potočnik & Karlo Ostružnjak. Zmagovalec prejme štiri izdelke Missha, in sicer čistilni tonik, olje za poškodovane lase, kompakten tekoči puder in korektor.

Čistilni tonik, olje za poškodovane lase, kompakten tekoči puder in korektor čakajo na zmagovalca/zmagovalko.

Missha nagrajuje tudi drugouvrščenega/drugouvrščeno, in sicer s tremi izdelki: fresh scalp izdelkom za lase, pudrom v kamnu in korektorjem. Nagradi za tretjeuvrščenega/tretjeuvrščeno sta dva izdelka, ki ga sestavljajta hidratantna nočna maska in korektor. Za svojega favorita/favoritko lahko glasujete do ponedeljka, 29. 6. 2020, do 18.00!

Fresh scalp izdelek za lase, puder v kamnu in korektor za drugo mesto ter nočna maska in korektor za tretje mesto.

Poglejmo še prejemnike nagrad prejšnjega glasovanja. Šest srečnežev bo prejelo zaščitno masko z logotipom Parade plesa oziroma Tereza’s Choice, ki jih je skreiralo in izdelalo podjetje Čarman Šport; to so: Zala Hribernik, Jolanda Malnar, Maja Šebjanič, Katja Jevnikar, Petra Havaj in Marjana Weber.

Čestitke zmagovalcema, Petru Filešu in Maji Pucelj, ter drugo- in tretjeuvrščenima, Nini Noč (foto: Darja Štravs Tisu) in Brini Zadravec!

Za zmagovalca glasovanja za naj Tereza’s Choice plesnega ustvarjalca ste izglasovali plesni par Peter Fileš in Maja Pucelj, ki sta posebna rekorderja na slovenski plesni sceni, saj plešeta skupaj že nepretrgoma 26 let. Prejela bosta vse tri kuharske knjige Zdravo, Tereza! avtorice Tereze Poljanič in dve maski. Drugo mesto je pripadlo solistki ljubljanskega baleta Nini Noč, ki se je hitro prilagodila okoliščinam in kuhinjo spremenila v baletno dvorano ter že nastopila na gala večeru Nismo pozabili na vas. Nina prejme drugo in tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! in masko. Brina Zadravec pa se bo razveselila tretjega mesta in prejme tretjo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! in masko. Plesalka je s koreografom Mitjo Popovskim skreirala odličen plesni video z naslovom Some People. Čestitamo zmagovalcema, drugouvrščeni in tretjeuvrščeni ter vsem nagrajencem, ki bodo nagrade prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani!

Glasuj in si pridobi nagrado