Naj Lisca plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Glasuj in si pripleši torbo Costa Rica podjetja Lisca iz Sevnice.

Poletje je v polnem zamahu in tokratni pokrovitelj glasovanja je podjetje Lisca iz Sevnice, ki ga vsi dobro poznate. Njihove izdelke od kopalk, spodnjega perila, brisač do modnih dodatkov zaznamuje 60-letna tradicija. Lisca je drzna, zapeljiva in brezčasna, kot tudi mladostna, razigrana in navihana ter elegantna in prefinjena. Šest srečnih izžrebanih se bo čez tri tedne razveselilo torbe Costa Rica.

Torba Costa Rica čaka šest glasovalcev.

Možnost, da je lepa torba vaša, imate vsi tisti, ki boste glasovali za predlagane plesne ustvarjalce: Neža Banovec, Arnika Matko Juvančič, Ana Pandur Predin, Olesja Hartmann Marin, Petar Đorčevski & Maia Makhateli, Karin Putrih & Tjaša Žibert & Marko Stamenkovič, Žana Colarič, Ana Klašnja, Sergiu Moga in Maša Kagao Knez. Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a kopalno brisačo, poletno torbo, pareo in vrečko za mokre kopalke; drugouvrščeni/-a kopalno brisačo, poletno torbo in pareo. Tretje mesto pa prinaša kopalno brisačo in poletno torbo. Nagrade so res lepe, zato vabljeni h glasovanju do ponedeljka, 17. avgusta, do 18.00.

Prve tri uvrščene čakajo lepe nagrade, ki jih poklanja podjetje Lisca

Poglejmo še razplet prejšnjega glasovanja, v katerem ste za naj Sunna plesalko izglasovali Evo Jankovič, ki je nastopila na Dnevu križevniškega soseda v Ljubljani, v Celju, kjer domuje Plesni teater Igen, pa so njeni plesalci pozdravili poletje. Prejela bo jojoba olje, razkužilo, dezodorant v kremi in arganovo milo. Drugouvrščena je Maja Ocvirk, ki nadaljuje tempo disco plesov in na turnirju S plesom v poletje je dokazala, da je nepremagljiva; prejela bo jojoba olja, razkužilo za prostore in arganovo milo. Tolažilno nagrado, arganovo olje in milo, pa prejme tretjeuvrščena Ksenija Visket, ki je končala letošnjo posebno sezono na poseben način, in sicer je tečajnice odpeljala na vožnjo s splavom po Dravi z razgledom na Maribor. Čestitamo vsem nagrajenkam in tudi šestim prejemnikom jojoba olja podjetja Sunna, ki so glasovali zanje: Blanka Veligovšek, Maja Plahutnik, Petra Vitezič, Mladen Sopčič, Nika Ocvirk in Urška Licul. Nagrade bodo vsi prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani!

Eva Jankovič, zmagovalka glasovanja; drugouvrščena Maja Ocvirk in tretjeuvrščena Ksenija Visket. Čestitke vsem in obilo užitka ob uporabi bio izdelkov Sunna.

Glasuj in si pridobi nagrado