Naj koreograf EMA 2010

Please select a featured image for your post

Vabimo vas, da sodelujete v našem glasovanju in si priplešete atraktivno nagrado. Letošnja Ema je v plesnem smislu precej navdušila. Še posebej se je izkazal mladi koreograf in plesalec Anže Škrube, ki je ustvaril večino koreografij, ki smo jih imeli priložnost videti na tej glasbeni prireditvi. V prepoznavnem hip hop stilu v odlični izvedbi svoje skupine Maestro je bil pravšnja plesna spremljava Nini Pušlar, Omarju Naberju in ostalim nastopajočim glasbenikom. Anže Škrube je prvi kandidat za glasovanje. Bolj teatrsko usmerjen, z mislijo na atraktivni efekt pa je Igor Jelen Igy, ki je naredil scenski nastop za pevca Marka Vozlja. Napihnjeni baloni, v katerih sta se gibali plesalki Plesnega teatra Igen, sta naš drugi predlog.
Vabimo vas, da se odločite ali za Anžeta ali za Igyja in si priplešete super nagrado. Kozmetični in frizerski salon Alexhairbodyline iz Ljubljane bo dvema nagrajencema oziroma nagrajenkama podaril brezplačno manikuro oziroma pedikuro, ki bosta nujno potrebni v teh pomladnih dneh. V prostorih Alexhairbodyline, ki se nahaja v pasaži Maximarketa, Trg republike 1 v Ljubljani, je združena profesionalna ekipa frizerjev in kozmetičnih profesionalcev. Kozmetična ekipa, ki jo vodi Viki Leški, vam bo znala svetovati, kakšno nego potrebuje vaša koža. Specialisti za Anastasio Beverly Hills, Dr. Hauschko, Murad, OPI so vam na voljo tudi na telefonski številki: 031 306 991.
Vabljeni, da glasujete do 18. marca 2010 do 15.00.

Objavljamo še nagrajenca iz prejšnjega glasovanja. To sta Dejan Kolar iz Celja, ki je glasoval preko spletne strani www.pozareport.si., in Alenka Žakelj iz Ljubljane, ki je glasovala preko www.paradaplesa.si. Za naj koreografa pa ste vsi skupaj izglasovali Mitjo Popovskega iz Kazine. Čestitamo Mitji Popovskemu, enako kot prejemnikoma bona za enodnevno uživanje na snežnih saneh oziroma enodnevno vožnjo s štirikolesnikom, ki vam ga podarja podjetje Ski&Sea d.o.o., generalni uvoznik in serviser BRP (Bombardier Recreational Products) rekreativnih vozil in dodatne opreme. Nagrajenca bosta bon dobila po pošti.