Naj Kamena duga plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Kamena duga nagrajuje plesne ustvarjalce in glasovalce!

Glasuj in si pripleši atraktivno nagrado podjetja Kamena duga iz Zagreba.

Novi trije tedni glasovanja so tukaj. Pokrovitelj je podjetje Kamena duga iz Zagreba, ki slovi po unikatnem in atraktivnem nakitu, a v njihovi ponudbi ne manjkajo niti tekstilni izdelki ter izdelki, ki krasijo dom. Zato tokrat podarjajo šest uporabnih kosov (posodico za milo in svečo ter stojalo za kadilo), ki jih boste lahko dizajnirali v vaše bivališče. Vso njihovo ponudbo najdete na: https://kamenaduga.com/

Šest izdelkov čaka na izžrebane glasovalce.

Seveda pa je pogoj, da glasujete za predlagane plesne ustvarjalce. Tokrat so na naši lestvici naslednji: Anamaria Radanovič, Maruša Krpič Lendaro, Katja Vidmar, Mojca Kasjak, Anka Simončič, Anamaria Klajnšček, Jošt Karlin in Sinja Kočica. Zmagovalec prejme darilni paket petih izdelkov, dišavne palčke in atraktivne natikače, drugouvrščeni darilni paket petih izdelkov in dišečo palčko in tretjeuvrščeni darilni paket treh izdelkov Kamena duga. Glasovanje poteka do ponedeljka, 7. septembra, do 18.00!

Kamena duga obdaruje tudi prve tri uvrščene.

Poglejmo razplet prejšnjega glasovanja: za naj Lisca plesno ustvarjalko ste izglasovali Nežo Banovec, ki je uspešno končala šolanje na münchenski plesni akademiji Iwanson in uspešno opravila avdicijo za EBB junior baletno skupino v Madridu. Neža prejme kopalno brisačo, poletno torbo, pareo in vrečko za mokre kopalke. Drugo mesto si je priplesala Žana Colarič, edina plesna predstavnica iz PK Lukec Krško, ki je nastopila na turnirju S plesom v poletje, kjer je tekmovala med starejšimi mladinkami v disciplini modern in osvojila odlično 4. mesto. Njeni bodo kopalna brisača, poletna torba in pareo. Tretje mesto pa je pripadlo Ani Pandur Predin, ki natančno ve, kako umestiti flamenko v moderno plesno obliko; dokaz miniatura Male kreacije. Ana se bo razveselila kopalne brisače in poletne torbe. Vse nagrade podarja Lisca iz Sevnice.

Zmagovalka Neža Banovec, druga Žana Colarič in tretja Ana Pandur Predin (foto: Slavko Rajh). Čestitke vsem!

Seveda pa ne bodo ostali brez nagrad tisti, ki so glasovali za plesalke, in sicer je žreb določil šest srečnežev: Kornelija Štampohar, Lucija Gobec, Breda Ahlin, Daša Sitar, Slavko Mlakar in Mojca Kavčič prejmejo Liscino torbo Costa Rica. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščeni in tretjeuvrščeni. Nagrade bodo vsi prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani!

Glasuj in si pridobi nagrado