Naj Gym For Your Skin plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Glasuj za svojega favorita in si pripleši odličen izdelek britanske kozmetične blagovne znamke.

Dobrodošli v prvem glasovanju v novem letu. Tokrat smo izjemno ponosni, da je nagrade za glasovalce in plesalce podarilo britansko podjetje Mrs. Ritchie, ki svoje odlične kozmetične izdelke predstavlja pod blagovno znamko Gym For Your Skin. Leta 2013 je ustanoviteljica Helen Ritchie kot terapevtka za problematično kožo ustanovila svoj portal www.mrs-ritchie.com. Interaktivni portal, na katerem imate dostop do najboljših strokovnjakov in izdelkov za nego kože in seveda nasvete, kako jih uporabljati. Našli boste vse, kar potrebujete moški in kar potrebujemo ženske; telo in obraz. Njena revolucionarna linija Gym For Your Skin pa je posebna zato, ker vsebuje sedem izdelkov, ki godijo vaši koži. Od čistilnega mleka do krem za obraz.

Nagrade čakajo glasovalce, zmagovalca in drugouvrščenega Gym For Your Skin!

Trije srečni izžrebanci boste prejeli booster serum. Če boste seveda glasovali za plesnega ustvarjalca/ustvarjalko. Predlagani so: Rita Pollacchi, Tjaša Kmetec, Rosalie Reya, Eva Hlebec, Dalanda Diallo, Kaja Lin Jagodič Avguštin, Emina Baj, Branko Potočan & Jana Menger. Zmagovalec/zmagovalka prejme čistilno mleko, vlažilni serum in booster. Nagrada pa gre tudi drugouvrščenemu/drugouvrščeni, in sicer prejme obnovitveni vlažilni serum. Jasno pa moramo razglasiti naj plesne zvezde leta 2019. Ker je bilo vaših glasov okoli 33.000, nam je sistem nekoliko “zaplesal po svoje”, a rezultati so zbrani ob koncu glasovanja ob 18.00 in razplet je naslednji.

Lana Smolnikar, Tian Čehič ter Lara Šlibar in Tia Jegrič

Za naj plesalko ste izbrali Lano Smolnikar, za naj plesalca Tiana Čehiča in za naj par Laro Šlibar in Tio Jegrič. Vsi prihajajo iz PK Bolero.

Matevž Česen, članska formacija Bolera in Iva Senica

Iz istega kluba prihaja naj koreograf, to je Matevž Česen, ki bo zaploskal tudi članski formaciji Bolera, saj je postala naj skupina lanskega leta. Tudi naziv naj bodoče plesne zvezde ostaja v Boleru, priplesala si ga je Iva Senica.

Kazinski plesalci, nosilci naziva naj koreografija, in Katja Vidmar

V Kazino bo odplesal naziv naj koreografije, to je The Corporate Ladder v koreografiji Mitje Popovskega. Z nazivom naj dogodek pa se zasluženo kitita Katja Vidmar in njena predstava Življenje je vrednota.

Čestitke vsem zvezdam, ki bodo prejele kos nakita, ki ga Dragica Herga že tradicionalno oblikuje za naše glasovanje. In kdo so srečni izžrebani, ki so glasovali za plesne zvezde? Sedem jih je in tudi oni bodo deležni nakita Pegasta Mavrica by Dragica Herga: Simon Reberšek, Matjaž Florjanc Lukan, Francka Štampohar, Maja Galičič, Dragica Šetina, Urška Licul in Brina Struga. Vsi prejemniki nagrad bodo prejeli priporočeno pošiljko v desetih dneh od dneva objave. Aktualno glasovanje pa traja do ponedeljka, 3. februarja 2020. Pa zaplešimo v nove plesne zmage!

Glasuj in si pridobi nagrado